Nintendo new 3ds-t hol tudnék venni?
Switch és a new 3ds között gondolkodtam, de sajnos a switch drága ahhoz, hogy sosem nyúltam még konzolhoz és lehet nem is szeretném az ezeken lévő játékokat. A new 3ds-t ahogy néztem már nem gyártják. Nekem használtan is megfelel(, de jó állapotban). Tudtok megbízható oldalt mondani hozzá?
Főként kézikonzolként használnám, de természetesen ha végül switchem lesz a könnyebb hozzáférhetőség miatt akkor itthon mindenféleképpen tv-n is játszanék.
Amúgy nem tudom, mennyibe kerül egy ilyen, de miért nem veszel valami normális konzolt?
Egy haverom most vett 40 ezerért egy használt Xbox-ot, de 70-80 körül már újat kapsz szerintem.
Valami itt nem stimmel, az árukeresőn van egy pár helyen.
3.: Mondta, hogy kézi üzemmódban játszana elsősorban.
Ráadásul az elmúlt 30-40 évből nagyjából minden konzolhoz volt már szerencsém, és ki tudom jelenteni, hogy a 3DS-t tartom a valaha készült legjobb konzolnak. A funkciók, a játékkínálat, az ár, a gép minősége, és a praktikusság legjobb metszete.
Persze, ez nyilván csak személyes vélemény, és minden gépnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de egyáltalán nem rossz választás a 3DS sem. Ha csak egy konzollal játszhatnék ezentúl, akkor az a 3DS lenne, és szerintem ez nem kis szó.
Persze fent vannak, de egyik webáruházban sincsenek raktáron azok közül amiket mutat az árukereső:D
Wow 5ös, te tényleg nagyon szeretheted. Annyira sajnálom, hogy már nem gyártják. Rengeteg hozzá készült játékhoz használtan gyakorlatilag ingyen juthatnék hozzá. A switch túl drága, ahogy a lite is. Jobban tetszett a felnyitható 2 képernyős koncepció is. Tényleg minden álmom lenne, ha hozzájuthatnék egyhez kiváló állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!