Hol érdemes venni/rendelni Sims4et?
Figyelt kérdés
És úgy mennyi? Esetleg árul valaki CD-t? Unokatesóm szeretné nagyon az állatos kiegészítővel együtt, mert eddig csak az ingyen letöltött törtel játszott, de horribilesen drága a 15ezer forint, plusz ugyan ennyi a kiegészítő2020. júl. 6. 22:38
1/10 anonim válasza:
En a konzolvilag.hu-n rendeltem. Annyira nem is draga hogyha ilyen bundle-ba veszed 17000ft es benne van az alapjatek es az allatos kiegeszito is. Jobban megeri mint hogyha megvenned kulon-kulon.
2/10 A kérdező kommentje:
Utolsó. Én csak Xboxon meg PS4en láttam ezt a 2az egyben dolgot. Esetleg tudnál linket ahol PC-re is meglehet venni így?
2020. júl. 6. 22:51
4/10 anonim válasza:
[link] -ot tudom szívvel ajánlani, elég olcsón meg tudod úszni vele a dolgot.
5/10 anonim válasza:
Ahogy nézem egyébként az alapjátékot és a kiegészítőt meg tudod oldani 6.000-7.000 körül.
6/10 anonim válasza:
Steam-en most féláron van: 20 euró az alapjáték és további 28 euró az állatos dlc, így összesen 48 euró (~17 ezer HUF)
Ha még ez is túl sok, akkor g2a és hasonló oldalakon kaphatsz harmadik féltől származó kulcsokat pár ezer Ft-ért. Csak ugye erre semmi garancia nincs, hogy nem lopott stb.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem a 17000ert tökéletes lenne! Köszönöm mindenkinek :)
2020. júl. 6. 23:27
8/10 A kérdező kommentje:
A konzolvilagos nincs raktáron :/ remélem azért lesz még
2020. júl. 7. 11:35
10/10 A kérdező kommentje:
Végül az utolsó oldalról rendeltem! Remélem megbízható:)
2020. júl. 10. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!