Hol tudom legálisan, ha lehet ingyen megnézni a Péntek esti vacsora c. sorozat 6. évadját?
nCore-on van magyar felirat a 6. évadhoz?
Ez most futott tavasszal, magyar feliratot még nem láttam hozzá.
Angolul letölthető egyébként szabadon és Magyarországom legális a Torrent saját célú használata.
Megfizetjük az adathordozós matricákkal.
Látom, feljött a kérdés a kiemelt listába.
Azóta már megnéztem a sorozatot, az angol feliratot fordítottam le a Google-fordítóval. A Subtitle Edit programnak van ilyen beépített képessége, noha limitált, mivel a Google naponta 1-2 fordítást enged csak egy IP-címről.
Nyilvánvalóan a fordítás is magyartalan (a szokásos minőség), de nekem jó volt, mert sokat megértek angolból, a fordítás csak kiegészítő.
Egyébként is, vannak a szövegben olyan poénok, szófordulatok, aminek nehéz is megtalálni a magyar megfelelőjét, hogy ugyanazt adja át, mint az eredeti. Ráadásul még rövid is legyen, találó, hogy a feliratban elférjen.
Miután megnéztem, el is kezdtem kijavítani a magyartalansági hibákat, de feladtam, túl hosszadalmas.
Persze, valaki majd le fogja fordítani, de nehogy azt higgyétek, hogy az mindent úgy ad át, ahogy eredetiben értendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!