Miért van az hogy amikor lemerül a tabletem és felrakom tölteni,és használom töltés közben akkor megbolondul ?
próbáld meg másik töltővel és másik kábellel
valszeg a töltő ad neki valami olyan anomáliát ami miatt az érintőkijelző megbolondul.
Próbáld fordítva dugni a konnektorba, hogy akkor mi van, meg azt is közölhetnéd, hogy eredeti dugasztáp vagy mi ez.
(Most még az hiányzik, hogy belekössön valaki, mert AC és annak úgyis mindegy a forgatás, de hagyjuk most ezt...)
Én márpedig csakazértis belekötök. Mégpedig azért, mert a tápegység egy diódahíddal kezdődik, aminek valóban édesmindegy.
Tirisztoros áramköröket zavarhat esetleg a megfordítás, vagy egyáltalán ha belül különbözően folytatódik a két villa.
4:
Csak elárulod, hogy mennyire felületesek az ismereteid.
6:
Nem védekeztem.
Csak nem magyaráztam el neked valamit, te meg nem vagy tisztában vele.
de lehet baja minD a kábelnek és minD az adapternek is - akár gyári baja. ezért kellene kipróbálni másik adapterrel.
"mini trafó"
az milyen?
attól hogy tekercsnek néz ki még nem biztos hogy trafó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!