Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek nagyot fog esni a...

Szerintetek nagyot fog esni a PS4 ára mire megjelenik ősszel a PS5?

Figyelt kérdés
Vennék PS4-et de használtan 70-80e Ft-ról indul az ára. Most épp Franciaországban volt akció 95euros áron :D itthon hasonlóról ne is álmodjunk igaz?

2020. jún. 20. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

esni fog, de nem sokat.

a 95 eurós ár egy darab LIDL-ben volt

2020. jún. 20. 18:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor maradjak a hasznaltnal inkább majd?
2020. jún. 20. 18:23
 3/14 anonim ***** válasza:

újat nem feltétlenül vennék (bár pont ellenkezőjét teszem mert most vettem májusban :D de egyáltalán nem bánom, nagyon bejön és rengeteg játék van olcsón a PS storeban) mert decemberben jön a PS5 és fokozatosan csak arra fognak jönni játékok.

szóval ha sürgős vegyél újat vagy használta. egyébként hivatalos eladók (tehát új) PS4-eket nem fognak sokkal olcsóbban eladni, mert maguk alatt is vágnák a fát, hogy a vadiúj PS5 gépek mellett töredekéért ad egy teljes árú terméket.

2020. jún. 20. 18:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Régóta szeretnék már. Majd várok még őszig hátha.
2020. jún. 20. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Valamivel lehet olcsóbb lesz, de biztos nem jelentősen. A PS3 ára se nagyon csökkent mikor megjelent a 4. Ha vársz vele őszig, akkor már várd meg a Black Friday-t. Ami nálunk nagyrészt olyan, mint a többi akció, szóval egy nagy átverés az egész, viszont kifoghatsz jó ajánlatokat. Például 2017-ben pont a Lidl-ben volt 70k az 500 gigás slim. De karácsony környékén is szoktak jó akciók lenni. Én például 2017-ben vettem egy gépcsomagot: 1 terrás slim, 2 kontroller + GT Sport + Uncharted The Lost Legacy és 105k volt.

Szerintem vehetsz használtan is, azzal viszont lehet tényleg érdemes megvárni az őszt, mert szerintem a PS5 közeledtével sokan eladják majd a PS4-üket, szóval jobban tudsz válogatni, meg talán olcsóbban is.

2020. jún. 20. 19:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Igazad van. Mondjuk en a pro-ra hajtok 😁 köszi a válaszokat!
2020. jún. 20. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Pro-t viszont rizikós használtan venni, mert a régebbi verziók nagyon hangosak, főleg melegben. De ha téged annyira nem érdekel, akkor mindegy.
2020. jún. 20. 20:33
 8/14 A kérdező kommentje:
Mit takar az hogy nagyon hangosak? Mint egy vga venti ha maxon pörög? Mert az már bajos 😅 melyik verziót érdemes használtan venni?
2020. jún. 20. 20:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=ngjR8_7QMac

Ahogy írtam nekem slim van, szóval nem tudom, hogy valójában mennyire zavaró.

2020. jún. 20. 21:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez a Nidec hűtős verzió elég baráti zajjal nyomja. Akkor olyat kéne keresnem.
2020. jún. 20. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!