Szerintetek nagyot fog esni a PS4 ára mire megjelenik ősszel a PS5?
esni fog, de nem sokat.
a 95 eurós ár egy darab LIDL-ben volt
újat nem feltétlenül vennék (bár pont ellenkezőjét teszem mert most vettem májusban :D de egyáltalán nem bánom, nagyon bejön és rengeteg játék van olcsón a PS storeban) mert decemberben jön a PS5 és fokozatosan csak arra fognak jönni játékok.
szóval ha sürgős vegyél újat vagy használta. egyébként hivatalos eladók (tehát új) PS4-eket nem fognak sokkal olcsóbban eladni, mert maguk alatt is vágnák a fát, hogy a vadiúj PS5 gépek mellett töredekéért ad egy teljes árú terméket.
Valamivel lehet olcsóbb lesz, de biztos nem jelentősen. A PS3 ára se nagyon csökkent mikor megjelent a 4. Ha vársz vele őszig, akkor már várd meg a Black Friday-t. Ami nálunk nagyrészt olyan, mint a többi akció, szóval egy nagy átverés az egész, viszont kifoghatsz jó ajánlatokat. Például 2017-ben pont a Lidl-ben volt 70k az 500 gigás slim. De karácsony környékén is szoktak jó akciók lenni. Én például 2017-ben vettem egy gépcsomagot: 1 terrás slim, 2 kontroller + GT Sport + Uncharted The Lost Legacy és 105k volt.
Szerintem vehetsz használtan is, azzal viszont lehet tényleg érdemes megvárni az őszt, mert szerintem a PS5 közeledtével sokan eladják majd a PS4-üket, szóval jobban tudsz válogatni, meg talán olcsóbban is.
https://www.youtube.com/watch?v=ngjR8_7QMac
Ahogy írtam nekem slim van, szóval nem tudom, hogy valójában mennyire zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!