Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy LG 43UM7100PLB tévém....

Van egy LG 43UM7100PLB tévém. Csatlakoztattam hozzá egy külső HDD-t és felvettem műsorokat?

Figyelt kérdés
Ezután leválasztottam az eszközt, hogy kipróbáljak egy másik külső HDD-t (hosszú történet, nem is lényeges), majd miután újra csatlakoztattam az első külső HDD-t, azt írta ki a tv, hogy formáznom kell. Na, de így elvész róla minden műsor. A kérdésem az, hogy ilyen bénán vannak kitalálva ezek, hogy nem lehet kedvünk szerint lehúzni a külső HDD-t, mert elvész róla minden? Miért kell minden egyes alkalommal formázni? Nincs rá valami megoldás, hogy meg tudjam menteni azokat a műsorokat?
2020. jún. 19. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, írás közben nem szoktuk lehúzni a háttértárat...
2020. jún. 19. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez normális működés lenne, én is húztam már ki, majd dugtam vissza külső HDD-t (Panasonic) és nem volt semmi gond.
2020. jún. 19. 12:22
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Mi az, hogy írás közben? Nyilván amikor kihúztam, már semmit sem csináltam a külső HDD-vel.

2. Igen, ismerősömnek is simán működik úgy, hogy kihúzza és visszadugja.

Kihez lehet fordulni ez ügyben?

2020. jún. 19. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Ezesetben bocsi, úgy értettem hogy felvétel közben húztad ki a HDD-t, mert ilyen esetben normális, hogy utána esetleg formázni kell a háttértárat.

"Kihez lehet fordulni ez ügyben?"

Ha biztos vagy benne, hogy nem a HDD a hibás, akkor én írnék neki/felhívnám az LG-t.

2020. jún. 19. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

A párom bement a UPC-hez, mert tőlük van a modem, amibe bele kell dugni a külső HDD-t és mire hazajött, már jó volt. Pedig odabent azt mondták, nem tudnak mit kezdeni vele, úgyhogy totál véletlen, hogy megjavult. Biztos átmeneti hiba volt vagy nem tudom...

2020. jún. 19. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Cserés a kábel.
2020. jún. 20. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!