Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy gondoltam hogy ide írok először, hátha sikerrel járok. Arról lenne szó, hogy szeretnék venni egy ps4-et, viszont lányként nem sokat tudok az ilyesmiről. Főként az érdekelne hogy megéri e és hogy pontosan hogyan is működik ez. Nagyon sok helyen láttam kiírva hogy ps4-hez eladó contok is voltak. Na most az egyik fontos kérdésem az lenne, hogy a contokon találhatóak játékok, vagy csak minden ps4 hez tartozik egy ilyen fiók? Mert tudom, hogy a játékokat ugyanúgy meg kell venni mint a különböző tartozékokat és ezek cd formában találhatóak meg. Na már most a másik kérdésem még az lenne hogy hogyha veszek egy ps4-et ahoz mik tartoznak?(Tehát mit adnak együtt vele a dobozban) Mármint úgy értem hogy konzol vagy valami hasonló? Hogyha valami nagy marhaságot írtam le ide, azért bocsánat, de efektív nem értek ehhez:( 17/L

2020. jún. 18. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha veszek újonnan konzolt a csomagban lehet CD, ami fel van tüntetve a dobozon. (Ehhez még külön egyéb kiegészítô is vehetô?
2020. jún. 18. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs mit értesz "contok" alatt, de ha tippelnék, akkor "account"-ra gondolt, ami felhasználó fiókot jelent. Gondolom ezt szokták árusítani a használt konzolokkal, mert ezeket találhatóak a már aktivált játékok, melyek csak azon a fiókon keresztül elérhetőek.

Játékot nem muszáj lemezesen megvenni, mai világban szerintem 90%-ban online tranzakciók történnek, és "csak" letölteni kell a kényelmesen megvett játékot.

Azért a konzol élet sem a legolcsóbb, tekintve hogy a játékoknak azért vannak áraik, plusszban konzolra kell + előfizetés, ha online akarsz játszani, PS-nél a "PlayStation Plus" a szolgáltatás neve.

Tartozék téren változó, attól függően, hogy milyen kiadást veszel, ha sima, azaz nem valamilyen exklúzív kiadást, akkor:

- Maga a konzol

- 1 Kontroller (vezeték nélküli)

- USB töltőkábel a kontrollerhez

- HDMI kábel

- Tápkábel

- Mono headset mikrofonnal

2020. jún. 18. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyit még, hogy egy PS-en több fiókkal is betudsz lépni (elmenteni), de csak eggyel tudsz aktívan tevékenykedni, és alapból nem jár, hanem neked kell regisztrálnod ha nincs.

Másrészt ezek árusítása tilos, mint szinte minden más felhasználói fiókot, és kételyes az előző tulaj megbízhatósága, mert ha nagyon akarja, akkor visszaveheti az ügyfélszolgálat segítségével. Akár pár nap, akár 1-2 év múlva, amikor már te teli raktad játékokkal.

2020. jún. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!