Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Online MÁV és Budapest bérlet...

Online MÁV és Budapest bérlet meg marad ha újra telepítem a telefonom?

Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 13:28
 1/3 savanyújóska ***** válasza:
100%
Budapest bérlet mindenképp, szerintem IMEI számhoz van kötve, de egyébként is két alkalommal áthelyezhető, tehát mindenképpen be vagy biztosítva. (Legalábbis a Simpleben vett így működött, áthelyezés után ugyanúgy működött.) MÁV-ról sajnos nem tudok nyilatkozni.
2020. jún. 18. 16:29
 2/3 A kérdező kommentje:
MÁV bérletel nemvolt gond viszont a BKK bérletel mázlim volt mert 2x lehet át hozni és elis nyomtam az egyiket erre
2020. jún. 18. 21:42
 3/3 savanyújóska ***** válasza:
Jaja, valószínűleg azért is van a két alkalom, hogy ha mondjuk pl. javítják a telefonod, akkor át tudod tenni a cserére és vissza. (Nekem telefoncsere miatt kellett egy, de éves bérletnél már kellemetlen lenne, ha nem lenne rá lehetőség.)
2020. jún. 19. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!