Ez a projector jó lenne? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nos, nem nagyon értek a projectorokhoz, ezért itt szeretnék egy kis segítséget kapni. Szóval arról lenne szó, hogy a szobámat egy projector segítségével szeretném ki festeni mégpedig úgy, hogy ki vetítek különböző rajzokat és azokat rajzolom körbe majd festem ki. Keresgéltem az interneten sok helyen, de mindenhol nagyon drágák voltak az árak. Én 24 ezer forintnál nem tudok többet erre rászánni (jelenleg) ezért a kérdésem az, hogy hol tudnék ilyen árban rendelni projectort? Ezt találtam eddig, de nem tudom ez mennyire jó? Persze 15 ezerért nem várok sokat, de arra elég lenne amire nekem kell? Mekkora rajzokat lehetne ezzel kivetíteni? [link]
2020. jún. 16. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Amire kell arra teljesen jó, de másra nem nagyon. Ugye 320x240 cm-es területre vetítve 1x1 cm lesz egy pixel.
2020. jún. 17. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!