Sajtkuka14c kérdése:

Milyen tv-t vegyek ?

Figyelt kérdés

Samsung, LG, Philips

4K legyen

170.000Ft alatt

LED, QLED

43 inch-nél ne legyen kisebb

Játszani akarok rajta ps4 slim (majd egyszer ps4 prot veszek vagy ps5 ha megjelenik ezért kell a 4K )

Házimozi rendszerrel fogom használni

Sokat filmezek, sorozatot nézek

Ezek a szempontok szerint kérnék tv-t

Előre is köszönöm

2020. jún. 16. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
LG. A legjobb operációs rendszer fut rajta jelenleg a piacon (Web OS), Netfixen viszi a 4K tartalmakat, külön Netflix és Amazon Prime gomb van a távirányítón.
2020. jún. 16. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

+1 LG

Nekem is LG smart tv-m van már egy éve, semmi panaszom vele. Ebben az árban már tök jó nagyképernyőseket lehet találni. Ugyanezekre használom, mint te.

2020. jún. 16. 14:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Led vagy qled ?
2020. jún. 16. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz utánaolvasni a neten, akkor menj be egy szaküzletbe, keress egy hozzáértő eladót, mondd el neki, hogy mit szeretnél, és kérd meg, hogy javasoljon valamit. (Én is így vettem anno, miután tök ellentmondásos dolgokat olvastam különböző helyeken.) Lehet, hogy árnyalatnyi különbség van a tévék között, de mindenki csak a sajátját fogja tudni dicsérni, olyan embert aligha fogsz találni, akinek mindegyikkel lenne tapasztalata.
2020. jún. 16. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!