Media Markt OK. okos tv ingyen Netflix?
Sziasztok!
Érdekelne ez készülék.
Írják ,hogy Netflix elérhetőség. Ez 1 honapos ingyenes, és utána fizetem rendesen, vagy teljesen ingyenes számomra ezen a készüléken?
Egyébként ár/érték arányban jó tv?
Gaba tvm van, szeretem. Előtte Tesco Teknika volt évekig, szerettem.
Nagy tvt szeretnék venni, hangfal szettem van, a hangzás másodlagos.
Nem ismerem ezt a tv-t, ebben majd a többiek segítenek.
A netflix részhez tudok hozzászólni.
Magán a készüléken telepítve van a netflix (vagy legalábbis alkalmas arra, hogy letöltsd rá az appot) ez semmi mást nem jelent, mint hogy kompatibilis vele. Ha nincsen netflix fiókod, akkor nem tudod használni. Be kell jelentkezni a tv-n a netflix fiókba, anélkül semmit nem tudsz nézni. Pont olyan, mintha a telefonodra letöltöd az appot, ott sem tudsz semmit csinálni vele, amíg be nem lépsz.
Természetesen a 30 napos próbaverziót tudod használni a tv-n is, ha még nem tetted meg korábban.
Sejtheted, hogy nincs örök ingyenes Netflix, az OK pedig lehet török vagy kínai, ezt a hátáról (alaplapi csatlakozók elrendezése) lehet felismerni.
Egyik sokadik vesszőparipám, a netes fotókon sok esetben nem mutatják a tv-k fenekét, nehogy meg tudjam állapítani, melyikről van szó.
Mutatja az elejét, ami többnyire semmitmondó egy mai tv-nél, de azt is alacsony felbontásban, amire meg azt szoktam mondani: tudom, nincs több hely az interneten, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!