Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Alpha TVP28 tv kártyaolvasó...

Az Alpha TVP28 tv kártyaolvasó működik képcsöves tv-ről?

Figyelt kérdés
Leírás szerint több fajta kártyát tud olvasni de csak egy nyílása van. Milyen kártyát lehet vele használni? Valakinek van ilyen készüléke tud róla mondani valamit?
2010. júl. 31. 16:24
 1/2 Jovanny ***** válasza:
MMC és SD kártyát tud olvasni, ezeknek ugyanolyan a tokozása, ezért mennek egy nyílásba. Simán működik képcsövesen is, adnak hozzá kábelt, max. egy RCA/Scart átalakító kell a tv-hez, ha nincs rajta RCA. Nekem nincs ilyen készülékem, de azért merek írni róla, MERT A GOOGLE TELE VAN VELE!!! Miért 1szerűbb itt kérdezni, mint a google-ön 10 másodperc alatt megkeresni? :O
2010. júl. 31. 18:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. A google-ba rákerestem és csak boltokat írt ki, és ott csak általános leírás volt. Meg több fajta kártyát is odaírtak, azért nem értettem. Ezeket amit leírtál nem írták sehol. Köszönöm!
2010. aug. 1. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!