Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok segíteni? Tws x-7...

Tudnátok segíteni? Tws x-7 bluetooth headset iphone 7re

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám ezzel a készülékkel, h néha csak az egyik fülhallgató csatlakozik a telefonomhoz a másik nem. Viccen kívül. Ha “gondol” egyet akkor csak az egyik csatlakozik. Már mindent megpróbáltam. Kikapcsolni, érintkeztetni stb. Mindig fel van töltve, tehát az sincs, h az egyik le van merülve. A kép miatt linkeltem, nekem fehérbe van.

Előre is köszi a segítséget!

29/N

[link]

2020. jún. 12. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vedd ki mindkét fülhallgatót a füledből. Még ne legyen csatlakoztatva a telefondohoz. Nyomd meg mindkettőt az oldalán 5x. Egy kék visszajelző LED fog megjelenni, de nem szabad villognia. Tedd vissza a tokba és csukd be. Nyisd ki újra és látni fogod, hogy a jobb oldali fülhallgató nem villog, de a bal oldali kéken és pirosan villog. Vedd ki mindkettőt a dobozból, aztán csatlakoztasd a telefonodhoz.

Remélem tudtam segíteni! Ha továbbra sem működik, van még pár trükk a tarsolyomban.

2020. jún. 12. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Alapból csak az egyik csatlakozik a telefonodhoz, az elsődleges fél, a másik csatlakozik az elsődleges füleshez, és azok szinkronizálnak.
2020. jún. 12. 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves anonim, sajnos nem sikerült:/ amikor beteszem a fülemben akkor mondja, h power off vagy on. Ezt ki-vagy bekapcsolva kell hagyni a művelet során?

2020. jún. 12. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lépés 1: Biztosítsd, hogy a telefonodon a Bluetooth-ja ki legyen kapcsolva.

Lépés 2: A fülhallgatók is legyenek kikapcsolva.

Lépés 3: Kapcsold be mindkettőt egyszerre a két fülhallgatót a rajtuk lévő fehér gomb nyomva-tartásával. Addig tartsd nyomva, amíg mindkettő nem villog.

Lépés 4: Nyomd meg ugyan ezt a fehér gombot kétszer, de csak az egyiken.Azt fogod látni, hogy már csak az egyik oldalon villog kék-pirosan.

Lépés 5: Kapcsold be a telefonodon a Bluetooth-ot.

Lépés 6: A telefonod Bluetooth menüjében kettő "I7S TWS" készüléket fog listázni. Párosítsd azt amelyiket a 4-es lépésben kétszer megnyomtál. (Ha a rosszat választod, ne aggódj elvileg nem fogja engedni, hogy párosodjanak. Csak az fogja engedni a párosítást amelyiket kétszer megnyomtad a negyedik lépésben)

Lépés 7: Kész vagy.

Ha továbbra sem jó, egy hét múlva tudok csak segíteni.

2020. jún. 14. 10:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor megpróbálom így!:)
2020. jún. 17. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!