Vettem 1kinai 7010b 2dines rádiót!Sajnos próbáltam új firmwaret rakni rá és azóta nem tudom bekapcsolni!Pirosan világit a bekapcsológomb.Ötletek hogy mit tegyek?
7010B
7388-AV-GPS-22P
F1C500
25L6406E Ez van benne és azt írják windovs rendszer de amig nem látok semmit nem tudok se újratelepiteni mivel nem kapcsol be és nem látja a pc
Esetleg sd kártyára kéne raknom és úgy telepiteni?
Azt mondta a műszerész hogy flasheljem hogyan kell?
Köszönöm ha segit!
Megjegyzem, nehogy azt hidd, hogy nem akarok segíteni, de én is csak olvastam, amit linkeltem.
Vagyis nem szakterületem, nyomozni kell utána, megtanulni stb.
Azt gondolhatod hogy nem az előlapi usb portján kell megtámadni.
Először is a szakirodalomból azt kell kideríteni hogy miként kell, aztán be kell szerezni a megfelelő illesztő egységet és szoftvert.
Utána tudsz piszkálni benne. A piszkálás viszont azzal is járhat hogy még ettől is rosszabb lesz. Persze már most is elég rossz.
Köszönöm válaszotok!Az usb keresztül próbáltam :-)
Más ötletem nincs és a neten se találok semmit hogyan férek hozzá az agyához talán a szoftvert megtaláltam ami jó lehetne de így nem tudom telepiteni
Remélem ír vki valami okosat hogyan kössem össze a géppel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!