Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri még venni: Xbox One S 1TB?

Megéri még venni: Xbox One S 1TB?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem hogy nem túl elavult? Supported még? Viszi az új játékokat?

2020. jún. 9. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Még pár évig biztos lesznek rá játékok. Nekem még az első szériás van, sima van, tehát a "Fat", és éppen most töltött le egy 10,5 gigás frissítést a Snowrunner-hez.
2020. jún. 9. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Nem.Idén jön az ünnepekkor kerül boltba az új generáció.Az 6-7 hónap főleg ha Xbox-ról van szó akkor végképp ne mert visszafelé kompatibilis lesz.Persze ha nemtudod megállni és van mit a tejbe aprítani akkor mind1.Az meg amit az első állit hogy évekig lesznek a mostani konzolokra játékok erősen kétlem.Az elöző generáció váltásánál anno már x360-ra sem jött egy darab érékelhető játék.
2020. jún. 9. 18:46
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 megfontolandó. Most 75ért adják ujonnan vagy 50ért használtan de nem olcsó a fizetésemhez mérten. Majdnem hogy presztidzs kÉrdés hogy vegyek e mert a ps4-et se használom pedig 9 hónapja vettem, mégis meg voltam őrülve hogy nincs olyanom. Inkább ilyen gyerekkori bakancslista hogy azért veszem mert megtehetem.
2020. jún. 9. 18:51
 4/5 anonim válasza:
48%
Az a készülék úgy van megcsinálva, hogy alkotó elemeire hulljon 1-2 év alatt. Nem gondolod tán, hogy egy büdöss köcsög gyerek 100 évekig fog jáccani egy xbox one, vagy egy ps8-al?! Vegyél egy normális PC-t!
2020. jún. 19. 16:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Van egy workstation-öm. Gamer konfiggal. Van egy 2001-es xboxom van ps4-3-2-1, Sega, wii, És unatkozom.

Végül egy androidos táblagépen kezdtem el gondolkozni. A bátyámnak veszek egy komolyabb laptopot, anyám is kap egy tablettet, öreganyám iphone-t. Meg van a terv.

2020. jún. 22. 07:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!