Istylebol mennyi ido mulva vehetem at a rendelt termekeket?

Figyelt kérdés
1 oraja rendeltem 3 termeket, mindegyik volt raktaron, csak mashol, en meg egy kifejezett helyet valasztottam ahol at akarom venni. Mennyi ido lesz szerintetek? 2-3 nap?
2020. jún. 7. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem hétfőre meg lesz már ez.
2020. jún. 7. 18:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Fu az de jo lenne :) koszonom
2020. jún. 7. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem leghamarabb kedd. Holnap összekészítik. Ma nem csinálnak semmit.
2020. jún. 7. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Hármas, húú, három terméket aztán nehéz ám összekészíteni. Amikor holnap délelőtt tízkor kinyitnak, délig biztosan nem is sikerül ezt a három dolgot összerakni. Igazad van!
2020. jún. 7. 18:40
 5/11 A kérdező kommentje:
En csak azert “aggodok”, mert mindegyik mashol volt elertheto, egyik a webshopon, masik arenaba srb. gondolom at kell szallitani oket oda ahol atveszem,nem?
2020. jún. 7. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

4: 3 különböző helyről. Attól függ, mikor ér oda a járat, ahol átveszi. Az ő rendelése csak egy a sorban.

Nem véletlenül van odaírva, hogy 2-3 nap.

2020. jún. 7. 18:44
 7/11 A kérdező kommentje:
En is erre gondoltam. Mert alapbol nem lenne megterhelo 3 termeket elszallitani es osszekesziteni, de gondolom nem en vagyok az egyetlen a sorban.
2020. jún. 7. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Én munkanapon hajnali kettőkor rendeltem egy Budapesttől 50 kilométerre levő címre (házhozszállítás). Aznap délelőtt 10-kor írtak, hogy átadták a GLS-nek, majd a következő munkanapon már itt is volt vele a futár. Tehát összesen 33-34 órát vett igénybe az egész procedúra egyik nap 2:00-tól következő nap 11:30-ig.

Viszont mivel a te eseted más, így nem pont ugyanígy fog zajlani. De szerintem is keddre, azaz holnapra lesz meg.

2020. jún. 8. 11:51
 9/11 A kérdező kommentje:

Ma meg nem irtak semmit.

Viszont en irtam nekik, mivel tobb helyen olvastam hogy rendeleskor meg azt irta valamire h keszleten, es aztan tobb nap mulva jelzett a rendelonek h ja bocs, megsincs keszleten. Es nekem nem azt mondom hogy nagyon surgos amit rendeltem, de nem erek ra heteket varni.

2020. jún. 8. 14:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Tegnap azt irtak h varhatoan aznap (azaz hetfon) mar mehetunk erte, de nem kaptam emailt se tegnap, se ma. Ertheto ha beletelik par napba, csak akkor mondjak meg, es ne kamuzzanak..
2020. jún. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!