Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok megbízható full...

Tudnátok megbízható full HD-HD ready Tv-ket ajánlani?

Figyelt kérdés
82-106 centiig. Azért kérdezem most ezt mert például 2 éve vettem egy tv-t az furán jelenitette meg az ass feliratokat, és az anime sorozatok is full foltosak voltak pl. Nem szeretnék mellélőni. Köszi a segítséget.
2020. jún. 6. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezeknek a tévéknek a szoftverét elsősorban tévénézésre, értsd DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2 vételre tervezik. Minden más feature ami benne van, pusztán szoftveres játszadozás, és sosem lehetsz biztos benne, hogy egy tévé az innen-onnan letöltött filmjeid és innen-onnan hozzárakott felirataid megbízhatóan fogja kezelni.

Erre érdemesebb inkább vmi Androidos tévéokosítót venni az Aliról, arra felraksz egy VLC-t és jó esetben mindent lejátszik.

2020. jún. 6. 22:09
 2/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
67%

HD Ready már csak a kínai legalja kapható 32" méretben, 1366 x 768 kijelzővel.

Nem a felbontás velük a gond, mert ebben a méretben, a szokásos távolságról nézve úgysem látják az emberek a különbséget az 1080-ashoz képest.

De maga az LCD képminőség moslék, természetellenes.

TV belső lejátszókkal nem élek, nekem nem lenne praktikus.

2020. jún. 6. 22:36
 3/5 A kérdező kommentje:
És az androidos tv-k? Philips, sony?
2020. jún. 6. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:

A Philips felejtős.

A Sony viszonylag jó, de drága.

Ami eddig csalódásmentesen bejött és olcsó, az Orion 32SA19RDL androidos LED tv.

A jófogáson 45-ért lehet újonnan kapni.

2020. jún. 6. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Van új Samsung, LG, vagy Panasonic tv is 32" méretben és HD Ready felbontással, bár valószínűleg nem a legújabb modellek. Nekem az utóbbi van, szerintem szép a képe, bár elsősorban a firmware miatt nem venném meg újra. A többiben viszont (a listáról) nem jellemző már az analóg hangkimenet.
2020. jún. 7. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!