Kilóg a kép a monitorról megoldas?
Figyelt kérdés
kilóg a kép a monitorról2020. jún. 6. 18:17
11/25 A kérdező kommentje:
Flatron W2242S Monitorom van
2020. jún. 6. 20:19
12/25 A kérdező kommentje:
Processing auto Image adjustmentet ir ki, es semmi sem tortenik.
2020. jún. 6. 20:20
13/25 Szervizmérnök úr válasza:
Jól látom, hogy nem csak felfelé túlnyúlik, de szélességben viszont kisebb a kelleténél?
Windowsban 1680x1050 felbontás van beállítva?
Mi volt az előzmény, korábban jó volt?
14/25 Szervizmérnök úr válasza:
Illetve nem jól láttam, a káván verődik vissza a fény.
15/25 A kérdező kommentje:
1680x1050 es volt a felbontas igen,es ezelott jo volt
2020. jún. 6. 21:46
16/25 anonim válasza:
Állítsd át kisebb felbontásra, aztán lépésenként a kívánt érték felé és nézd meg hogyan változik.
17/25 anonim válasza:
#2 vagyok:
Ez sajnos hardware hiba.
Ellenőrizd egy másik monitorral a video-kártyát. Ha az jó, akkor a monitor szállt el.
18/25 A kérdező kommentje:
Egyszer mar regebben megtortent velem, ugyanezzel a monitorral,de utana valahogy megjavult.
2020. jún. 7. 21:11
19/25 A kérdező kommentje:
hardware hiba szerintem azert nem lehet,mert hogyha csinalok egy kepernyokepet akkor normalisan latszodikaz EGESZ
2020. jún. 7. 21:12
20/25 Szervizmérnök úr válasza:
Az pont nem mérvadó, sőt régen is ezen nevettünk fórumon.
Valaki azt mondja, hogy elszíneződött a képcsöves monitora (vagy legyen vonalas az LCD, mindegy).
Mutatja lelkesen a fórumban a képet. Mi meg csak nézünk, hogy mi van?
Persze, de mi tudjuk, hogy ennek semmi értelme, hiszen a screenshot a Windowsból van, a lánc végén lévő monitornak attól még fizikailag lehet akármi baja.
Akár be is törheted a képernyőt, a képen az nem fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!