Mindentudó99 kérdése:
Hogy csatlakoztathatom az autó antennát?
2020. jún. 6. 16:30
1/21 Szervizmérnök úr válasza:
Mihez hasonló?
Linkeltél egy átalakítót, ami kétféle szabvány átmenete.
Nem nagyon értem, hogy mit akarsz.
3/21 Szervizmérnök úr válasza:
Mármint ilyen?
4/21 A kérdező kommentje:
Kösz hogy segíteni próbálsz de nem nem olyan. Fentebb linkeltem egy sima antenna csatlakozót na olyan van a rádió hatuljàban. Még januárban vettem a kocsit nem működött a rádió gondoltam megnézem biztos kicsúszott az antenna zsinór. Hát nem. Nem passzol. Mindegy valószínű le kell cserèlni azt ami az antenna kábelon van. Talàltam a neten egyet ami úgy néz ki passzol a rádióba. Megpróbàlom kicserèlni. Érthetetlen miért nincs szabványosítva
2020. jún. 6. 22:25
5/21 A kérdező kommentje:
Na ez menne bele a radióba
2020. jún. 6. 22:36
6/21 Szervizmérnök úr válasza:
Az lett volna a következő, amire rátértem volna: lakásba való FM rádiókon szokott lenni a szabványos koax. tűs bemenet (mintha dugó lenne), amihez egy koax. lengőaljzat való (hüvely).
7/21 A kérdező kommentje:
Kösz az van itthon. Megnézem.
2020. jún. 7. 06:53
8/21 anonim válasza:
A készülék típusa esetleg segítene.
9/21 A kérdező kommentje:
Philips ce132/10
2020. jún. 7. 13:18
10/21 A kérdező kommentje:
Sajnos az antenna csatlakozó nem passzol rá de valahogy úgy is összehozom
2020. jún. 7. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!