Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem működik az Xbox 360-om....

Nem működik az Xbox 360-om. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom kiadja a szokásos hangot és felvillannak a fények. Várok, várok, de semmi nem történik. Nem jelenik meg a tv-n a kép. Ellenőríztem a hdmi kábelt, de elvileg nem az a ludas. Mitől lehet ez? Az Xbox-om RGH-s. Lehet emiatt?

2020. jún. 6. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Már nem emlékszem, hogy 360-on, hogy van, de Xbox One S-en kettő HDMI csatlakozó van: egyik a HDMI In, másik a HDMI Out. És ott az Out-ba kell beledugni, hogy megjelenjen a kép a tv-n

Esetleg ha tv-n több HDMI csatlakozó van, akkor a távirányítóval nézd meg egyesével mindegyiket, hogy megtaláld azt, ahova be lett dugva.

2020. jún. 7. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és ha van rá lehetőség, akkor nézd meg egy másik tv-n, hogy ott működik-e.
2020. jún. 7. 17:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak egy HDMI csatlakoztató van rajta. Más tv-n is próbáltam már. Valószínűleg már befelegzett neki. Azért jó lett volna játszani pár régi játékkal...
2020. jún. 8. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg így:

TV bekapcs, HDMI-t választd ki, amelyikre ax X360 van csatlakoztatva

X360 bekapcs gombbal, kontrollert még ne kapcsold be

Ha nem megy, akkor próbáld meg a régebbi AV kábellel is

Az RGH a grafikus chipen keresztül megy, ezért nekem pl a HDMI splitter miatt előfordulhat, hogy nem kapcsol be.

2020. jún. 9. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!