Mihez kezdjek egy pár darab nem működő dvd lejátszóval ? Hogyan tudok pénzt keresni vele ?
Figyelt kérdés
Nem meggazdagodásról beszélek hanem ha már örököltem is pár darabot akkor mihez kezdjek vele ? Ti mit csinálnátok velük ? Valami bajuk van mert nem működnek . Kapcsolójuk sincsen meg úgy,hogy örököltem pár fölösleges tárgyat.2020. jún. 5. 07:27
1/8 anonim válasza:
Nagyjából semmit nem tudsz vele kezdeni; kuka. Vagyis "hivatalosan" veszélyes hulladék lerakó, mert ez annak számít. De tv szerelőnél, vagy ilyen régi elektromos cuccokat javító szakinál érdeklődhetsz, hogy nincs-e rá szüksége. Fizetni ő sem fog érte.
2/8 anonim válasza:
MÉH telepen leadhatod. Örülhetsz, ha nem kell fizetned érte.
3/8 anonim válasza:
De amúgy a működő DVD-lejátszók se érnek sokkal többet. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mennyit ér egy működőképes . Nem néztem utána. Az én esetemben hiába néztem volna.
2020. jún. 5. 07:51
5/8 Szervizmérnök úr válasza:
Ez már a szervizeknek is csak plusz teher, amit el kell szállítani a Hulladékudvarba. Nem kellenek már az alkatrészei sem. Gyakorlatilag több hátrányt jelent a helyfoglalás, mint a lehetséges haszon, ami nem lehetséges (csavarosan fogalmazva).
Ha semmi életjelet nem ad, valószínűleg tápegységhibás, noha annak lehet egyszerű javítása is. Esetleg, aki barkácsol, felhasználhatja a táppanelt, készülékházat, építeni bele valamit.
Aki nem lát benne semmi fantáziát, adja le hulladékba, szerintem.
6/8 anonim válasza:
Lényegében te fogszbfizetni érte, hogy megszabadulj tőle
7/8 anonim válasza:
N a de most ez DVD lejátszó, vagy kazetta/VHS?
8/8 A kérdező kommentje:
DVD lejátszó. Simán.
2020. jún. 5. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!