Régi fajta tévének valahol hasznát veszik, el lehet adományozni?
Sajnos az emberek már nem szívesen fizetnek egy régi tv-ért, mert azért a pénzért könnyen találnak egy újabbat, amivel jobban járnak.
Ha el szeretnéd adományozni, akkor azt javaslom, hogy rakd ki egy adok-veszek csoportba a facebookon, hogy "Ingyen elvihető".
"Aztán átírtam, hogy ingyen elvihető. Azonnal jelentkeztek többen is, még aznap elvitte egy romacsalád..."
Nekem is volt ilyen, másnak már az ő nevén volt felrakva ugyanaz a TV hirdetés, csak nem ingyen elvihetőként.
De mással is jártam már így. Pl. volt egy Sokol rádióm, felraktam ingyen elvihetőnek, jött egy srác hogy a nagybácsi pont ilyet keres. Másnap kíváncsiságból rákerestem, ott volt a hirdetés. Onnan tudtam, hogy a hirdető telefonszáma stimmelt. Az eladó cuccai közt volt egy PC táp, nekem meg pont egy olyan kellett volna egy barkács projecthez. Írtam neki, hogy cserébe odaadhatná a tápot ingyen (amúgy 500 forintért hirdette). De nem adta (kapja be, a rádiót 3 ezerért hirdette).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!