Ez nem ilyen egyszerű,a mélynyomó és a láda minőségén múlik minden. Kapsz 10E-ért,és 1millió forintért is.
De így látatlanban a 2x8 at javaslom...
2020. jún. 3. 08:23
2/9 anonim válasza:
Olcsóbb nagy átmérőjű elég buflán fog szólni még szabadban is, nemhogy kocsiban. Ha minőség kell, keress kis Qts-ű húszcentist, és tedd a lehető legnagyobb zárt dobozba, amit szabni tudsz a gépbe! Nem kell kettő, ha a végfok hidazható, vagy ha duplatekercses az alany. Ha az adatlapi SPL nagyon elhagyja a 90dB-t, akkor ne legyen zárt doboz!
2020. jún. 3. 11:22
3/9 A kérdező kommentje:
B2 audi xm8 valasztottam ki. Vagy rampage 12.
Teljesítményben bőven sok is. Inkább a hangzás érdekel engem. Láda valoszinuleg retegelt lemezből lesz.
2020. jún. 3. 18:42
4/9 A kérdező kommentje:
Illetve, ha 8", kell egyáltalán 2db? Tehát annyit rá segít hangzásban?
2020. jún. 3. 18:43
5/9 anonim válasza:
Minnél több,annál jobb,halkan is szép mélyet fog adni,nem kell hozzá túljáratnod a hangszórót,bőven marad tartalék.
De persze ez sem fekete-fehér,egy hangszóróval is szólhat jól...
2020. jún. 3. 19:39
6/9 anonim válasza:
Ha nem rengetni akarod a szélvédőt, akkor nem kell a nagylöketű se, meg ha nem akarsz reflexládát precízen méretezni és megépíteni, akkor se a nagylöketű az orvosság. Ha szeretnéd, hogy szépen szóljon, akkor is határeset. Annyiból lehet szerezni simábbat.
2020. jún. 3. 19:48
7/9 anonim válasza:
Meg szép, flat mélytartományhoz az autóhoz tervezi az ember, hogy alkalmazkodjon a kis zárt tér kiemeléséhez. Mérni kellene meg minden.
2020. jún. 3. 19:50
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Marad a 2.
2020. jún. 4. 18:58
9/9 A kérdező kommentje:
Felkertem 1 srácot, rakott már össze párat. Aztán majd ő fogja osszerakni. Reméljük a legjobbakat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!