Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fejhallgatóra vagy fejhallgató...

Fejhallgatóra vagy fejhallgató-erősítőre érdemes többet költeni?

Figyelt kérdés
Ha például van 100 ezer Ft-om ezekre, akkor ebből mennyit érdemes a fejhallgatóra költeni és mennyit az erősítőre?
2020. jún. 1. 01:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Attól függ mi a célod vele! Le tudnád írni? :)
2020. jún. 1. 01:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Zenehallgatás a legfőbb cél, hangszeres inkább, de néha elektronikus zenéket is hallgatnék. Tehát valami részletes hangzást szeretnék. Egyelőre csak ennyi, pár év múlva lehet csinálnék zenéket is, de az még messze van úgy is.
2020. jún. 1. 01:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát ilyen célra teljesen megfelel egy Audio-Technika ATH-M40x.

Tapasztalat! Nagyon jól szól, egyenletes hangképe van. Jók a mélyek is. Izolál amennyire kell. Ennél többet költeni szerintem nem érdemes! :)

És nem kell hozzá külön erősítő!

[link]

2020. jún. 1. 01:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Az erősítő és a hangkártya az amúgy ugyan az, vagy két külön dolog? Mert most van egy HyperX Cloud Pro fejhallgatóm, meg egy ilyen 10 ezres Creative BlasterX G1 hangkártyám, és a hangkártya nélkül nagyon rosszul szól a fejhallgató. Szóval lehet, hogy amit most előbb erősítőnek neveztem az amúgy hangkártya, azt hittem a két dolog ugyan az, de akkor gondolom nem. Szóval külső hangkártyát szeretnék, mert a laptopom hangkártyájával szerintem a drága fejhallgató is rosszul szólna.
2020. jún. 1. 02:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem egy Superlux HD-662-m van, 10 ezer FT. Abszolút megfelel, zenét is

szoktam hallgatni vele.

2020. jún. 1. 02:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Lehet, viszont én ebből az árból szeretném kihozni a lehető legjobb fejhallgató és hangkártya kombót.
2020. jún. 1. 02:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Jaaaa :D az úgy más :)

Ha itt senki se válaszol érdemben, itt egy csoport ahol 100%, hogy tudnak segíteni! ;)

[link]

2020. jún. 1. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
ha még aktuális akkor erősítő/DAC ajánlás mondjuk egy FiiO K3 vagy SMSL SANSKRIT 10Th MKII
2020. aug. 13. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül cserélném le azt a Cloudot BTW

Volt nekem már sok féle fejesem, az a cloud igen jól szól az áráért... Elvégre az egy Takstar amúgy.

2020. aug. 14. 17:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Már lecseréltem a cloudot egy ATH M50x-re, szerintem jobban szól. Viszont még a hangkártya nincs meg. Viszont hajlok afelé, hogy vegyek egy normális amp + DAC stack-et.
2020. aug. 14. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!