GPU terhelés CPU helyett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudtok esetleg egy olyan programot amivel a játékokban a CPU terhelés át tudnám tenni a GPU ra? Vettem egy videókártyát és nem tudom ki használni mert minden játék a procimat terheli ami elég gyenge szóval laggol sok játék a videókártyámat pedig ki se használja nem is terhelődik.Szóval ha valaki tud egy jó programot amivel meg tudom oldani hogy a gpu-mat terhelje a gép nagyon meg köszönném.

2020. máj. 30. 20:33
 1/8 szántóvető ***** válasza:
100%
olyan nincs,nem lehetséges.milyen procid és vga-d van?
2020. máj. 30. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:

core 2 duo e8400 3,0 Ghz

HD 6870 1gb

2020. máj. 30. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ez így nem lehetséges.... mást csinál a gpu és mást a cpu játék közben.
2020. máj. 31. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Na igen, ez nem így működik.

A GPU a grafikai számítáaokat végzi. A CPU meg minden mást, az nem a GPU dolga.

2020. máj. 31. 01:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Ott már nem csak a proci a szűk keresztmetszet, hanem a memória sávszél és a pci-e busz sávszélessége is. Egyedüli megoldás processzor, alaplap és memória csere.
2020. máj. 31. 09:05
 6/8 szántóvető ***** válasza:
ha a lapod támogatja akkor vehetsz core2 quad procit olcsón a hardverapróról.kérdés mikkel játszol.
2020. máj. 31. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyat hallottam már, hogy valaki CAD programban dolgozott, és sokáig renderelt neki, és azért mert a CPUval próbálta csinálni a gép. Ott valami beállítás segített. De nem valami random letöltött program. Sajnos nem tudom, hogy hol kell azt beállítani.
2020. máj. 31. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:

igen, van olyan, hogy át lehet állítani.... például videó konvertáló programban is ki lehet választani, hogy a cpu-t VAGY a videókártyát használja. A CAD progiban is a renderelésnél így ki lehet választani, hogy VAGY A CPU VAGY A GPU csinálja és azzal csináltatod amelyik erősebb.

De játékoknál erre nincs lehetőség. MINDKETTŐ kell a játékhoz. Ha egyik gyengébb akkor az vissza fogja fogni a másikat.

2020. máj. 31. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!