Kandaló csatorna a tv-n?

Figyelt kérdés

Eddig a 99-s csatornát benyomva remek kandaló jött be. Fantasztikus volt hallgatni a parázst. Most azonban nincs ott, egy utcasétát láthatunk ami zavaró, horrorba ejtő.

Mi történt?

2020. máj. 25. 01:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
vége a télnek meg a fűtés szezonnak
2020. máj. 25. 06:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Youtube-on tuti találsz ilyenből 10 órás verziót...
2020. máj. 25. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kandalló, hanem "Kanapé TV", a napokban futottam bele egy álmatlan éjszakán valahol a 200-as csatornaszám környékén.:)

Nem is tudtam, hogy van ilyenem, gondoltam, belenézek, mit adnak itt. Hát azt, ahogy lobog a láng és pattog a tűz... Legutóbb meg tényleg egy utcarészletet mutattak, házfallal. Rendkívül izgalmas, fordulatos, hiánypótló műsor..:)

2020. máj. 25. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Azért hasznos tud az ilyesmi lenni, ha nehezen tudsz elaludni, pl jetlag miatt...
2020. máj. 26. 07:39
 5/7 anonim ***** válasza:
A parázsló tűz tényleg egész hangulatos, de a házfalak mutogatása nem hiszem, hogy bárkire relaxációs hatással lenne.:)
2020. máj. 26. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Haha 😃😃 ez melyik agyalágyult szolgáltató? 😃

Amúgy mi is YT-on szoktuk benyomni ah ilyeneket.

2020. máj. 27. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
T-Com..
2020. máj. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!