Érdemes venni ilyen hangszórót?
Figyelt kérdés
KB 2 hónapja elkezdtem készíteni egy saját készítésű hangfalat. Egyébként egy Bass reflex dobozba van téve a mélynyomó, de nem tudom, hogy tegyék-e bele egy magassugárzót. Nos az lenne a tervem, hogy két olyan hangfal lenne, amiben mélynyomó van, és magassugárzó,és két olyan hangfal, amiben középsugárzó, és magassugárzó. A hifi már megvan hozzá, tehát már csak a hangfal kell. Tegyek a mélynyomó mellé magassugárzót, vagy elég csak a középsugárzó(k) mellé?2020. máj. 24. 19:32
1/5 A kérdező kommentje:
Upsz elírtam a kérdést.
Ez lenne a helyes: érdemes készíteni ilyen hangfalat?
2020. máj. 24. 19:33
2/5 anonim válasza:
"érdemes készíteni ilyen hangfalat?"
Ha már te sem látod az értelmét, akkor mit szóljunk mi?
Fogalmunk sincs mit építesz, és milyen tervek alapján.
"A hifi már megvan hozzá,"
Mihez?
3/5 Alex Fly válasza:
Nem véletlen, hogy egy komoly rendszer árának minimum a felét a sugárzó teszi ki...
Ez nem úgy megy, hogy fogod a zöldségesdobozt, belegányolsz valamilyen hangszórót és tökéletesen fog szólni.
Ha megfelelően méretezed a ládát, akkor a mélynyomó mellé be tudod kötni a csipogót is, de - mint minden többhangszórós doboznál- sok múlik a használt crossover(ek) en.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem webolda és videó alapján csináltam meg a dobozát, a mély hangszóró már benne van, a cső is, már csak azon gondolkozom, hogy kell-e bele magas,mielőtt lezárnám teljesen.
2020. máj. 25. 12:05
5/5 anonim válasza:
Mielött lezárnád ?
A magasat utólag is be lehet rakni.
Vagy most fogod feltalálni a bandpass csipogót ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!