Mennyi az átlagos élettartama egy 107 cm-es LG 3D-s (NEM SMART) LED TV-nek?
Öcsém és én együtt vettük a TV-nket. Az övé Samsung 1080p-s, a miénk Panasonic 70p-s plazma. Mindkét TV 2009-es, mindekttő a mai napig gond nélkül működik. Van egy másik 4K-s 3D-s TV-nk is (nem HDR), ez 2-3 éves, egyelőre még működik.
Simán ki tudod használni a 4K-s TV-t, mert nagyon sok film megjelenik 4K-ban és sorozatokat is vetítenek így. Vannak olyan oldalak, ahonnan letölthetsz olyan verziókat, amiket a "sarlatánok" otthon összeállítottak, vagyis külföldi 4K-s verzió, magyar 5.1-es (vagy jobb) hanggal. Ezek minősége semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. De amíg elégedett vagy a sajátoddal, addig ne költs egy új TV-re pénzt. Főleg úgy, hogy ami 3D-t és 4K-t is tud egyszerre, de még HDR + Dolby Vision is, azért mélyen a zsebbe kell nyúlni.
A mienk 3 évig bírta, de akkor fizikai behatás érte 😃 Szóval nem tudok mondani jót.
Jól fogja bírni, valószínűleg amíg a háttérvilágítást adó fénycsövek működnek, addig már nem lesz gond vele.
Illetve a 3D tartalmak miatt aranyat ér (már kb 4-5 éve nem fejlesztési prioritás ez, eltűntek a piacról, de a tartalmak jönnek még torrentre, erre-arra). Azóta is azokkal a szemüvegekkel megyünk moziba (LG-é jó, mert ugyanaz a technológia ugye).
2-es vagyok
Nem tűnt el a piacról, csak ahogy írtam, normál keresetből szinte megfizethetetlen. Én Angliában élek, itt kb 2.000 fonttól már simán benne van, de könyörgöm, ez otthon 800.000 Ft egy TV-re! És itt indul ... Még nekem is sok, hiszen egy normál 4K-s is megvan a harmadából-negyedéből, ugyanakkora méretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!