Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy lehet rávenni a csatornák...

Hogy lehet rávenni a csatornákat, hogy ujra vetítsenek egy sorozatot?

Figyelt kérdés
Már mindenhol próbáltam megszerezni a TIME TRAX -HAJSZA AZ IDŐN ÁT c. sorozatot, de nem sikerült, sehogy se. Írtam levelet a csatornáknak (lehet rossz címre, dehát az volt ott...). Már nagyon meg szeretném szerezni, de hogy? segítsetek pls
2010. júl. 29. 23:08
 1/7 anonim válasza:
még NCore-on sincs fenn úgyhogy ezt csak álmodtad, hogy ilen van
2010. júl. 29. 23:29
 2/7 A kérdező kommentje:

a.a Ncore-on is fönnvan csak épp a kéréseknél:D...és ha nem hinnéd el itt egy link: [link]

Az a baj, hogy régi, akkoriba nem nagyon rögzítette mindenki ugy a műsorokat, mint ma.

2010. júl. 29. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy. Egy fecske nem csinál nyarat...

Ha nagyon érdekel a sorozat, keresgélhetsz, hátha valahol meg lehet venni.

2010. júl. 30. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:

23:29

Azt hiszed hogy az ncore-on minden fent van?

Oda is csak máshonnan lopják a cuccokat.

Amúgy sehogy.

Most van egy sorozat, aminek nemrég lett vége a 2. évadja, és több ezer rajongó szeretné, hogy folytatódjon (sok a hír, és kb 99% esély hogy nem lesz 3. évad), és annak a több ezer rajongónak nem sikerül meggyőzni a csatornát (amúgy legend of the seeker).

Egy ilyen sorozat amit te írtál gondolom x éves=még kevesebb esély+kevés rajongó.

Nem azért nem folytatják mer nincs kedvük, hanem mert pénzbe kerül, és ha kevés a nézettség akkor meg csak mínuszba mennek.

2010. aug. 1. 15:15
 5/7 A kérdező kommentje:
ez így van. DE régi sorozatot levetíteni nem kerül annyi pénzbe. A tv2 régebbi sorozatokat is ismétel, meg ami mostanába az rtl klubbra kerül 90%-ba igénytelen. Pl.A mentalistát megint levetítik, pedig szerintem nagyon gyenge. A készítőnek volt pár jó ötlete, és nem tudnak ujat mutatni. Zavaros a történet, azt akarják, hogy egy hallás után tanulj meg neveket, hogy aztán értsd a film 90%-ának beszélgetését. Erre csupán azért tértem ki mert nem csak a csatornák igénytelenek, hanem a nézők is.
2010. aug. 1. 19:58
 6/7 dag válasza:
Van olyan gomb a távkapcsolón hogy: A sorozat tovább forgatása!!!!! Ha nincs ilyen gomb, akkor nincs szerencséd!
2010. aug. 2. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
hát ez elég gyenge poén volt barátocskám:D
2010. aug. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!