Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mért kell mindig restartolni...

Mért kell mindig restartolni az xboxot?

Figyelt kérdés

Van egy Xbox One X-em.

Folyton azt csinálja, hogy nem működika játék vagy nem telepiti a játékot akkor mindig kiirja hogy restartoljam rányomok és bedob a restart menübe.

Ott mindig kell várnom kb. 2 órát hogy lehűljön mert anélkül nem indul el az update. Utána updatoltam és kéri a élőhelyet a microsoft accuntomat stb.

Majd ha kész elveszett az összes játék ami rajta volt és újra telepiteni kell.

Akkor vagy nem telepiti és akkor megint restartolni kell, vagy ha jó akkor letelepül a játék utána játszok vele és kikapcsolom akkor megint kiirja hogy restartolni kell. ÉS EZT FOLYTON MEGKELL CSINÁLNI.

2020. máj. 21. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen problémáról még sohasem hallottam, de nem gondoltál arra, hogy rossz a gép és meg kellene javíttatni? Azért ez elég feltűnő. Én 2015 óta használom az Xboxomat és soha nem volt olyan vele, hogy elveszett valami vagy eltűnt róla amit feltelepítettem. Max frissítéskor kell újraindítani néha.

Javítást vagy az xbox.com-on vagy ezen a telefonszámon lehet kérni 06 80 018590 (nem tudom működik-e még a 360as időkben ez volt).

2020. máj. 22. 08:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2020. máj. 22. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!