Melyik e-book olvasót válasszam? POcketBook Basic 3 vagy Kindle 2019?
A pocketbookon is van vilagitas :) Én pl Pocketbook Touch HD 3 használok, este kellemes a fénye (lehet a fenyerősséget és a színmélységet is állítani)
Azert vettem Pocketbookot mert minek szenvedjek a konvertálással. És az egyik legjobb márka.
Kindle 2019.
Érintőképernyő, sztem kényelmesebb. Könnyű(174gr)
Egyébként, a kérdés kiírójának --aki, mint írja-- nincs szüksége a világításra,
az akku élettartamára pedig természetesen kihatna ez a funkció, talán ettől tart.
Ha nem kell, nem használod...és ennyi! Tökig le lehet venni a fényt, épp, mint ha nem is lenne. De lehet, később vmelyik családtagnak, havernak viszont segítséget adhat, ha van világítás.
Amúgy a kütyü sem drágább e funkció nélkül, akkor meg minek a kevesebbet tudó? Én pl. anyámnak tudtam a gépet kölcsönadni, amikor kórházba ment és ott éjjelente bizony hasznosnak bizonyult a világítás. Ő se a plafont bámulta, reggelente pedig se nővér, se beteg nem kattogott, hogy "jajj, de zavaró egész éjjel a kislámpa fénye, lehetetlen pihenni tőle!"...merthogy azt nem kellett felkapcsolnia.
"És az egyik legjobb márka."
Ajánlom az edigital oldalon a Pocketbook gyártmányoknál a vásárlói értékeléseket végigolvasni, szinte mindegyiknél szó esik érdekes szoftverhibákról. Nekem van egy 8 collosom, az első generáció, éppen magába fulladt, mert azt üzeni, indítsam újra, de nem tudom, mert nem megy a főmenü felé, kiugrik üzemből, és bekapcsolva megint ott van, ahol az előbb. :D Mennyiért vennéd meg? :D Aztán a harmadik generációs ugyanabból most van a szervizben, 5 hónap után kakukk.
De amúgy aranyosak a Pocketbookok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!