Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik e-book olvasót válassza...

Melyik e-book olvasót válasszam? POcketBook Basic 3 vagy Kindle 2019?

Figyelt kérdés
POcketBooknak nagyobb a memóriája, de nincs az az ember a Földön aki azt kihasználná. A Kindleben van háttérvilágítás és érintőképernyő. A világítás nekem nem fontos. Mennyivel jobb az érintőképernyő vagy a gomb? Melyiknek szemkímélőbb a kijelzője?

2020. máj. 18. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
9. vagyok. Megtudhatnám, miért lettem lepontozva 41%-ra? Mert kihagytam, hogy "szerintem"? Egyébként ha van(nak) gomb(ok), nem mindegy, hogy milyen(ek), és ez nem tűnik túl kényelmes megoldásnak. Akkor már inkább Kindle 4 vagy 5 (2011-2012).
2020. máj. 19. 10:12
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Édes Istenem, nincs annál szánalmasabb, mint amikor valaki a lepontozás miatt rinyál. Ez óvodás szint.
2020. máj. 19. 10:14
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Csak kérdeztem, először életemben, nem rinyáltam. Na jó, nem izgat.
2020. máj. 19. 11:55
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

A pocketbookon is van vilagitas :) Én pl Pocketbook Touch HD 3 használok, este kellemes a fénye (lehet a fenyerősséget és a színmélységet is állítani)

Azert vettem Pocketbookot mert minek szenvedjek a konvertálással. És az egyik legjobb márka.

2020. jún. 9. 11:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kindle 2019.

Érintőképernyő, sztem kényelmesebb. Könnyű(174gr)

Egyébként, a kérdés kiírójának --aki, mint írja-- nincs szüksége a világításra,

az akku élettartamára pedig természetesen kihatna ez a funkció, talán ettől tart.

Ha nem kell, nem használod...és ennyi! Tökig le lehet venni a fényt, épp, mint ha nem is lenne. De lehet, később vmelyik családtagnak, havernak viszont segítséget adhat, ha van világítás.

Amúgy a kütyü sem drágább e funkció nélkül, akkor meg minek a kevesebbet tudó? Én pl. anyámnak tudtam a gépet kölcsönadni, amikor kórházba ment és ott éjjelente bizony hasznosnak bizonyult a világítás. Ő se a plafont bámulta, reggelente pedig se nővér, se beteg nem kattogott, hogy "jajj, de zavaró egész éjjel a kislámpa fénye, lehetetlen pihenni tőle!"...merthogy azt nem kellett felkapcsolnia.

2020. jún. 9. 12:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Már beruháztam a Kindle-re és nem bántam meg. Kényelmes, hogy nem kell nyomogatni a gombokat, a háttérvilágítás pedig (mint kiderült az elmúlt bő 2 hétben) nagyon hasznos! :D A konvertálás kb 1 percet sem vesz igénybe az ég világon semmi szenvedés nincs benne.
2020. jún. 11. 14:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kösz a visszajelzést, örülök, hogy elégedett vagy. További jó szórakozást.
2020. jún. 11. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"És az egyik legjobb márka."

Ajánlom az edigital oldalon a Pocketbook gyártmányoknál a vásárlói értékeléseket végigolvasni, szinte mindegyiknél szó esik érdekes szoftverhibákról. Nekem van egy 8 collosom, az első generáció, éppen magába fulladt, mert azt üzeni, indítsam újra, de nem tudom, mert nem megy a főmenü felé, kiugrik üzemből, és bekapcsolva megint ott van, ahol az előbb. :D Mennyiért vennéd meg? :D Aztán a harmadik generációs ugyanabból most van a szervizben, 5 hónap után kakukk.

De amúgy aranyosak a Pocketbookok.

2020. júl. 14. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!