Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Just dance now, PS4 vagy Xbox...

Just dance now, PS4 vagy Xbox one?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos egyáltalán nem vagyok képben ebben, higgyétek el. Szeretnék 'Just dance now'-t játszani a családommal, és idáig sikerült rájönnöm, hogy nem csak magát a 10ezer Ft-os játékot kell megvennem, hanem azt az "elektronikai gépet" is, amelyen el tud indulni. Viszont megzavarodtam, hogy milyen kellékeket kell úgymond összegyűjtenem hozzá. Ráadásul azt hiszem nagyon sok verzióban lehet összeállítani, hogy működjön (játszható legyen), kinnecttel, kamerával, szenzorral, telefonnal (nincs érintőképernyős telefonunk)...stb. Nekem teljesen mindegy, hogy kamerával/kinnect-tel, csak valaki le tudná írni összeszedett rendben, hogy miket kell vennem hozzá, hogy játszani tudjunk? Nagyon megköszönném mindnyájatok segítségét!

2020. máj. 16. 21:57
 1/2 TOTO74 válasza:
100%

Szia!

Én csak egyoldalúan tudok válaszolni de remélem segít valamelyest.

Ahhoz hogy tudj játszani vele kelleni fog egy Ps4 (használtan 40.000-50.000FT a fat vagy a slim) illetve egy kamera (ami használtan 10.000-15.000FT között mozog) és persze maga a játék (a régebbiek 8.000-15.000Ft körül vannak a 2020-as kb 20.000FT).

Ha több emberrel szeretnél online játszani illetve egyéb bónuszokat kapni játékon bellül (havi 1 ingyenes új szám) akkor kelleni fog még a ps-plus előfizetés ami 2700ft havonta, de ennek van egy másik előnye is mégpedig az ha előfizetsz akkor kapsz havi 2 játékot a ps-accountodra.

Egyéb opció ami erősen ajánlott ha ezek mind megvannak a just dance unlimited előfizetés (1200ft havonta) mivel ezzel plussz 200-300 számmal játszhatsz.

Ez persze csak a ps-es oldala.

2020. máj. 16. 22:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez így tökéletesen hasznos válasz! Mindjárt megpróbálok akkor így rákeresni, köszönöm!
2020. máj. 17. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!