Milyen asztali számítógépet érdemes venni? Egyáltalán érdemes ebben a helyzetben?
Van egy hp500-as laptopom,most nyáron volt 4 éves..kb. 4-szer volt újratelepítve vírus(trójai..stb.) miatt.Nem sok mindent töltögettem rá le,de már eléggé tönkre van,lassú.Szeretnék vetetni most egy asztali gépet karácsonyra.Nem tudom,hogy érdemes vagy nem?Mert ugye ezt a gépet mégegyszer már nem akarom újratelepíteni-mert az már pénz.És vennék rá egy routert saját pénzből 2 év múlva(kolis leszek majd,ha most középsulis 1.-ként jó tanuló leszek-megígérte anyum).Meghát ugye mindenki mondja,hogy csoda,ha egy laptop(főleg a hp 500) bírja 4-5 évig!Én is csodálkozom rajta egyébként.Láttam,hogy majd nem sokáig fogja bírni.És úgy használtam eddig,mint egy rendes gépet.Nem is szól rendesen,mert ugye a laptopomon nincs hangszóró.Most lesz pénzünk(paprika,apum nyugdíja..stb.),ha én is segítek,akkor nem lenne pofátlanság ez?:S szóval segítek én amúgy is eleget..de én ezt kérném karácsonyra..egy erősebb,asztali gépet:D
Megh. milyet érdemes venni??Márka..stb.Teljesítményre is..:)
Asztali sokkal erősebb,jobb a bővíthetőség,jobb a szervizelése stb.
Tehát asztali de boltban vedd meg (auchan,cora,tesco) hanem rakasd össze egy szakértővel.
Oké,oké,értem:) köszönöm a tanácsokat,megfogom valószínű fogadni.(: nem tudom még igazából.:D:P
Majd meglátom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!