Az igaz,hogy a régi retro tv-k sokat érnek ?

Figyelt kérdés
Nekem nincsen ,de az egyik ismerősöm sok retro tv-t szét szed és kinyeri a méh telepeken leadható dolgokat belőlük. Az egyik rokonom mondta,hogy a retro tv-k sokat érnek. Van ezekre kereslet ? Igaza van a rokonnak,hogy ha az ismerősöm minden héten retro tv-ket szed szét ?
2020. máj. 13. 22:24
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Attól függ mennyire retro. :)
2020. máj. 13. 22:31
 2/17 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Biztosan van olyan TV ami sokat ér, de a retro és sokat ér nem minden régi vacakra igaz.
2020. máj. 13. 22:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokat ér, mert ha ingyen adod, úgy sem szívesen viszik el, hiszen fizetni kell a szálításért:(
2020. máj. 13. 22:37
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem értettem hármas mire gondolsz. Magyarul ha kirakod a retro tv-t az utcára nem szívesen viszik el ? Magyarul semmit sem ér hiába retro már ?
2020. máj. 13. 22:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Kétezres évek előtt gyártott tv-kre céloztam a kérdéssel.
2020. máj. 13. 22:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem tolonganak érte, nehezek, mint a dög, nem lehet a hón alá csapni, mint a lapos tévéket. Meg ezeknél nem is igazán van valódi "retro", egyszerűen csak régi, nincs értéke. Az enyém még "csak" kb. 12 éves, keskeny képcsöves és sík képernyős, anno 100 ezer volt az ára, ha most el akarnám adni, talán 10 ezerért ha sikerülne, de az sem biztos. Nekem "érték", mert hibátlanul működik és per pill nem tudnék újat venni, de kevesen szeretnének már ilyet. Rászorultak szokták ingyen elvinni.
2020. máj. 13. 22:55
 7/17 A kérdező kommentje:
A még telepeken leadó ismerősöm is ezt csinálja. Kapja ingyen . Ő szétszedi és leadja. Soha nem kérdeztem ,de szerintem azért kapja ingyen mert nem viszi el a kukás sem ha kirakod. A lomtalanítóknak meg nem is szabad elvinni tudtommal csak hulladékudvar veszi át.
2020. máj. 13. 22:59
 8/17 A kérdező kommentje:
méh
2020. máj. 13. 23:00
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez az, hogy senki nem akar a szállításával bajlódni. Alkatrésznek sincs értelme gyűjtögetni, mert már javíttatni sem nagyon szokták, vesznek inkább újat. Ez a fogyasztói társadalom.:(
2020. máj. 13. 23:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valami régi, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy keresett.

Vagy "designosnak" kell lenni - ami az aktuális divatirányzatoktól függ - vagy emlékeket kell ébresztenie, vagy műszakilag érdekes megoldásokat tartalmazónak, minőséginek kéne lennie.

Mert funkcionálisan egy régi - 2000-es évek előtti - képcsöves TV:

* többet fogyaszt, mint egy ugyanolyan méretű LED-es háttérvilágítású LCD TV

* digitális adások vételére csak külön set-top box segítségével képes

* általában nem olyan nagy felbontású a képe mint a LCD-s társáé

* és nincsenek rajta olyan csatlakozók - HDMI, DVI, VGA,... - amit a modern eszközök elvárnak

2020. máj. 13. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!