Milyen fülest kéne vennem?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltam szinte az összes lehetséges változatot de mindegyik kiesik a fülemből. A fejhallgatót nem szeretem. Esetleg valaki akinek ugyanez a problémája tud valami jó típust?2020. máj. 13. 11:13
1/2 Mr.Q77 válasza:
Simán járás/ülés közben is kiesik, vagy netán csak sportolás közben?
-Első körben olyan hagyományos (IEM) fülest vennék amihez alapból több fül illesztéket adnak:
pl. nekem ilyen van (a felső képen ha lapozol látni fogod az szilikon illeszték választékot)
persze olcsóbb fülesekhez is van ilyen opció
ha sportolás közben kell, akkor értelem szerűen sport fülhallgatókat kell keresned.
a végső tuti megoldás a CIEM (Custom in-ear) fülhallgató amit egyénileg gyártanak az ember fülére. Persze ez egy nagyságrenddel drágább megoldás de tuti, mind kényelem mind hangzás terén :).
itt mindenféle tesztek vannak (IEM /CIEM stb)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, sajnos ülés közben is kiesik mind amit eddig próbáltam.
2020. máj. 29. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!