Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki segítsen! Ez miért van?

Valaki segítsen! Ez miért van?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy jbl tune 220 tws bluetoothos fülhallgatót, feltöltöttem. Ha kinyitom a tokot akkor 3 pötty világít középen. A jobb oldali fülhallgató pedig fehéren világít. Mikor fog kikapcsolódni a világítás, vagy hogy működik ez? A használati utasítás alig ír valamit. Kérlek akinek van ilyene írja le légyszi!

#Jbl tune 220 tws
2020. máj. 12. 21:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Már nem világít XD de attól még valaki légyszi megírja hogy ezek így mit jelentenek?
2020. máj. 12. 21:46
 2/3 Mr. V. ***** válasza:

Az adott típust nem ismerem, de az enyém a fedél nyitása után mindkét fülesen elkezd villogni, várva a csatlakozást. Ha visszacsukod a fedelet, kikapcsolódnak a fülesek. Ha a csatlakozás megtörtént, akkor ritkábban vagy egyáltalán nem villognak.

Használatiban kell lennie még infónak arról, ha csak 1 fülest akarsz használni, hogy azt hogy kell beállítani, illetve arról is, hogy 1-2-3 érintés jobb vagy bal oldalon mit jelent. Az enyémnél 1 érintés bármelyiken PAUSE, 2 bal érintés hang le, 2 jobb érintés hang fel, hosszú érintés bármelyiken: hanghívás (voicedial). Hívás fogadás csörgés alatt jobb érintése, elutasítás a bal érintése... de ez utóbbiban nem vagyok biztos. Illetve egyszerre hosszan érintve mindkettő talán a kikapcsolás, de ebben sem vagyok biztos, nekem is még csak 4-5 órát üzemeltek.

2020. máj. 12. 21:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Csak nekem ugye úgy van, hogy berakom a fülest, és még egy darabig világítanak, még akkor is ha lecsukom a tetejét.
2020. máj. 13. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!