Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox One kontroller tisztítása...

Xbox One kontroller tisztítása házilag?

Figyelt kérdés

Vannak jól bevált praktikák Xbox One kontroller teljes külső és belső takarítására?

Mert ha nem muszáj nem vinném el pénzért megcsináltatni így érdekel hogy meglehet házilag is csinálni?

Használtan vettem,működik de ráférne egy alapos külső és részben belső tisztítás.

2020. máj. 7. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
30%

Kb 2 éve megvan, de soha nem agyaltam azon, hogy tisztítani kellene a kontrollereket.

Vagy megint te vsgy az a kérdező aki folyton kontrollert ír konzol helyett? 😅

Mert a konzol procihűtőtisztításnak van értelme.

2020. máj. 7. 17:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Pedig néha nem ártana,plusz ez egy limitált darab és az előző gazdája nem igazán foglalkozott a tisztán tartásával.

Miért írnék kontrollert konzol helyett?Hogy lehetne a kettőt összekeverni?

Ha nem tudsz megfelelő választ adni akkor jobb lett volna ha inkább nem írsz,köszönöm..

2020. máj. 7. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk az ikrek folyamatosan nyomják és mégis olyan mint az új. Szétszedéséhez meg spec torx csavarhúzó kell. Kaptunk egy töröttet is a konzolhoz amit haszáltan vettem, de belül full tiszta volt az is, így nem látom értelmét szétszedni, viszont a beporosodó hütőventilátor meg gondot okozhat.

Az meg, hogy ki olyan ,hogy folyamatosan keveri a konzolt a kontrollerrel, arra válaszoltam pü-ben.

2020. máj. 7. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!