Károsodhatott ettől a képernyő?
karosodott? A macska sem tesz jot neki
kepernyotisztitot kell hasznalni
vagy teljesen tisztavizet, desztilaltvizet, es megfelelo kepernyotisztito torlot hozza
Aztan ha nem vagy ott erdemes letakarni, mar csak porosodas miatt is, de itt mas ok is van
Bármilyen folyadék kerül a kijelző külső felületére (mindegy hogy macskaspricc, desztvíz, ablak vagy képernyő tisztító) ha az túlságosan bőséges és befolyik a káva alsó széle alá az elektronikához az komoly problémát okozhat.
Úgyhogy csak óvatosan!
hát az összes tv-met, monitoromat ablakmosóval takarítom. még sisem döglött meg egyik sem.
a lényeg, hogy keveset fújj egy rongyra a tv-től messzebb, hogy a permet ne hulljon be a tv rácsain át a belső részbe, illetve a keret alá ne csurogjon be.
(én úgy szomtam, hogy gombócba gyúrok egy papírörlőt és abba belenyomom a fúvókáját az ablakmosónak és úgy pumpálom - nem fogja fújni mindenfelé.
Főleg a sziámi macskának van ilyen szokása, kritizálható tartalmú műsorok esetében.
Szervizemben emlékezetes eset volt, amikor befolyt a lé, mégpedig azért volt meglepő, mert látszólag semmi korróziót nem okozott a szalagkábeles hozzávezetéseknél. De a képpel mégis problémák voltak, vonalak stb.
Mint kiderült, az LCD egyik sarkánál az alsó élen úgy megállt, hogy lassan felszivárgott az üvegrétegek közé. Amire nagyon nem is számítana az ember, mégis bizonyítást nyert, hiszen jobban megnézve / felnagyítva látható.
De ez egy hosszabb folyamat.
Nem véletlenül szoktam emlegetni, ha nekem vizet kapna bármi, azonnal kapnám szét ész nélkül, mert az időfaktornak itt nagy jelentősége van. Meg az áramtalanításnak természetesen.
jelölésként vizelte le a macs.
a kanok vízszintesen jelölnek. ha elég alacsonyan van a tv simán telibe találja.
# 7
Pedig volt egy ügyfél még a képcsöves korszakban, akinek több tévéje is tönkrement így. Felülről.
Majd egyszer csak megjelent egy LCD-vel, azt is elintézte a macska. LCD vonalas, totálkár.
De ezt nem felülről, hanem szemből célozzák meg. Mint egy kutya, vagy nem is tudom, de a sziámi esetnél mondta is a tulajdonos, hogy látták egyszer a macskát a képernyő előtt intézkedni.
Ez egy alacsony talpakon álló TV volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!