Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen kábellel tudom össze...

Milyen kábellel tudom össze kötni a tv-t és a laptopot?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy régebbi törött kijelzős laptopom amin nincs hdmi bemenet csak vga, a tv-men pedig csak hdmi bemenet van, hogy tudnám össze kötni a kettőt hogy filmezni lehessen rajta? Már rendeltem vga hdmi kábelt de nem működik gondolom az kuka.. :D
2020. máj. 5. 15:28
 1/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
86%

VGA to HDMI konverterek vannak, legjobb áron az Aliexpressen, ahol a vásárlók véleményét is láthatod, hogy jókat írnak róla általában.

Meg aktiválni kell a kimenetet is a Win+P kombinációval, ha nem éledne automatikusan.

2020. máj. 5. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:

hang viszont ezel a kábellel szerintem nem lesz a tv-n.

A vezérlőpultban nézd meg a megjelenítőknél, hogy van-e másik kijelző csatlakoztatva egyáltalán. Ha van, akkor ahogy előttem írták WIN+P-t nyomkodd addig míg meg nem jelenik a kép a tv-n.

Illetve a TV-n is ki kell választani azt a bemenetet ahova be van dugva a kábel!

2020. máj. 5. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:

[link]

és esetleg ilyen nem jó hozzá ? csak fordítva mint a képen, hogy a hdmi részét tévébe a vga-t a laptopba dugva. Sajnos én nagyon nem értek hozzá..:/

2020. máj. 5. 15:53
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Ez fordított. HDMI-s laptopot tudsz VGA-csatolakozós monitorra kötni. Írja is, hogy ezt az irányt tudja, visszafelé nem.

Pl ez megfelelő lehet:

[link]

2020. máj. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!