Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » USB-vel mukodik a fejhallgatóm?

USB-vel mukodik a fejhallgatóm?

Figyelt kérdés

Az asztali gépemen két bemenet van, egy a fejhallgatónak, egy a mikrofonnak, ez jack csatlakozós.

Ugye így nem tudom használni a mikrofonomat ha a fejhallgatós jack-be dugom be és fordítva.

Ha vennék egy USB-s fejhallgatót akkor már mukodne fejhallgató és a mikrofon is egyszerre?

2020. máj. 5. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ha fel van telepítve minden driver (99,9% az esélye annak, hogy fel van), akkor minden rendben lesz. A mai gépeknél, a mai operációs rendszereknek ez már nem fog problémát okozni.

2020. máj. 5. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Windows Xp, és a Windows 7 szenvedett kismiliónyi driver problémával, de a windows 10 már megkeresi magának azt, amire szüksége van.
2020. máj. 5. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
igen, nekem is így működik
2020. máj. 5. 13:16
 4/6 Gyakori93 ***** válasza:
100%

Ezt most nem értem!

Kapásból két dolgot tudok elképzeleni! A fejhallgatód jack csatlakozója, combojack kialakítású. Magyarul, egy csatlakozója van a fejhallgatódnak, amire az a megoldás, hogy keresel egy szétválasztó kábelt, ami ketté választja a ki és be menetet.

A másik, hogy az oprendszeren belül, nem jól vannak beállítva az aljzatok.

2020. máj. 5. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ha jól értem egy ilyenre van szükséged. Ne bonyolítsd túl.

[link]

Persze egy USB headset is lehet megoldás.

2020. máj. 5. 13:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy valaki az átalakítóval fog jonni

Jogos, de inkább USB-s fejhallgató lesz

2020. máj. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!