Milyen mikrofont vegyek?
Nem nagyon értek ehhez a témához ezért a hozzáértők segítségét kérném elsősorban, azonban mindenki válaszát szívesen várom.
Jelenleg 2 darabot néztem ki magamnak:
-LEWITZ C120USB SET
-Blue Microphones Snowball WH
Mindkettőt a "muziker" oldalon láttam. A kettő közül melyiket érdemesebb megvenni? Esetleg tudtok-e jobbat ajánlani? Amennyit rá szánnék:30.000 +- 5.000.És az is jó lenne ha egy teljes setup lenne, úgy értem, hogy állvány, vagy valamilyen tartó, és pop filter. Amire használnám:
Játék közben pl:csgo
Vagy discord
Válaszokat előre is köszönöm!
Audio-Technica AT2020 USB. Egy kicsit magasabb árkategória, de egy ligával feljebb játszik.
Ha kiváncsi vagy a minőségére, nézd meg a Youtube-n a Zállatorvos újabb (max. 2-3 éves) videóit, ilyen mikrofont használ.
https://www.youtube.com/watch?v=uN7QHpKnag8&feature=youtu.be..
Ne hagyjuk.
Ez egy studiómikrofon. Belépő szintű, de attól még nagyságrenddel jobb, mint a studiómikrofonnak kinéző vackok.
A hangkártya pedig benne van. Aki nem akar semmi kevergetni, nem akar más eszközt PC-re dugni, az minek vegyen egy rakat pénzért külső hangkártyát? AZ AT2020USB egy kiváló cucc, aki fikázza, annak valószínűleg fingja sincs az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!