Szeretnék egy mini laptopot de anyáék nem engedik. Hogy győzem meg őket? ( többi lent)
Figyelt kérdés
De nem használnám mindig azt mert nekem van számító gépem és anya laptop-a is ott van. Szóval csak a kocsiba használnám meg ha megyünk valahova sokszor 1 hétre. Hogy győszhetném meg őket?2010. júl. 28. 18:13
21/29 anonim válasza:
Én először is egy helyesírási szabályzatot kérnék a helyedben, a laptop ráér utána. Amúgy arra nem gondoltál, hogy esetleg te is megkeresheted rá a pénzt? Ha látják a szüleid, hogy megdolgozol érte, akkor biztos megengedik, hogy a saját pénzedből megvedd.
22/29 A kérdező kommentje:
Csak azért nem írok helyesen mert sietek. Már a pénz fele meg van rá.De folyamatosan dolgozok érte. ( és ezt csak azért írtam le hogy ne higgyétek azt hogy el vagyok kényeztetve.)
2010. júl. 28. 19:02
23/29 anonim válasza:
Ott az asztali minek laptop???
Ha meg hordozni akarod akkor ott van anyukádé.
Vagy azért akarsz laptopt hogy a buszon nyomhasd azt a ki-aszott MSN-nt?Vagy hogy ne lássák a szüleid hogy milyen oldalakat néztél meg?
24/29 anonim válasza:
és hova sietsz?
Mész vissza a bányába csákányozni, hogy összejöjjön a pénz?
Vagy inkább heti egyszer leviszed a szemetet, meg kiviszed Fifikét sétálni és ezt érted dolgozás alatt?
25/29 anonim válasza:
Ja és neked kb ilyen teljesítményű laptop való: [link]
26/29 A kérdező kommentje:
Anyáéhoz nincs hordozhato internet. és az az ővé. és nem szereti ha én netezek rajta.
2010. júl. 28. 19:16
27/29 A kérdező kommentje:
Nem úgy keresem rá a pénzt. És te hány éves is vagy?
2010. júl. 28. 19:22
28/29 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? És honnan valosi vagy?
2010. júl. 28. 19:28
29/29 anonim válasza:
mondtam már. 104 éves vagyok és egy barlangban lakom.
most ezt olyan nehéz elhinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!