Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fejhallgatót ajánlanátok?

Milyen fejhallgatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Bátyámnak szeretnék venni születésnapjára egy fejhallgatót. (Tudja, hogy ezt tervezem neki ajándéknak), azt mondta, hogy főleg játékokhoz meg barátaival beszélgetni használná és inkább vezeték nélkülit szeretne, (bár én több helyen olvastam, hogy ezek nem tartanak még ott minőségben, mint a vezetékesek).

Maximum 30-40 ezret gondoltam rákölteni, de mindenképp jó fejhallgatót szeretnék neki venni, csak egyedül nem igazán tudom eldönteni, hogy milyet kéne pontosan.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. máj. 1. 14:42
 1/1 MercisTigris válasza:
100%

Vezeték nélkülit aki azt mondja, hogy az jó, az

1. vagy soha nem próbálta, esetleg hallotta

és

2. megvette rettenet drágán és szégyenli, hogy ennyi pénzt kivágott rá.

Ha a hangzása jó is ilyen 40-50 ezer ft körül, de a mikrofonja mindegyiknek egy csapnivaló hulladék. Pont most vett egyik haverom akivel rendszeresen játszunk 45 ezerért egy razer vezetéknélküli fejhallgatót, sírva röhögtük körbe, hogy semmit nem értünk abból amit mond, mert olyan undorító minőségű a mikrofonja, akárhogy állítja a beállításokat. Plusz azt mondja, hogy egész jó a hangzása. Ismétlem, ő maga mondta, hogy EGÉSZ JÓ. Ami csak annyit jelent, hogy oké, de egy kábeles 15 ezres fejhallgató szintjén van hangzásban. Ami tényleg jó, ha 15 ezerért vetted.

Ilyen 30-40 ezer ft környékén, brutális hangzású kábeleseket lehet venni, de ha játékra kell, meg hogy értsék amit beszél, akkor csak is a Trust GTX fejhallgató, Asus meg a Razer fejhallgatók. Legalább 5.1-es hangzással. Konkrétan ezek olyanok, mint ha egy házi mozirendszer közepébe dugnád a fejed.

Érdemes odafigyelni, hogy az a szövet bevonatos kábel kevésbé törik, meg nem csavarodik annyira. Nem tudom mi a pontos megnevezése, de ne ilyen gumiborításút ne nézzél.

2020. máj. 2. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!