Tudtok olyan adaptert, ami a scartot alakítja RCA-ra, vagy RGB kompozitra hanggal?
Új TV-t akarunk, Kinéztünk Lg-t (bevált márka), de sok eszközünk scarttal adja a képet-hangot, dvd lejátszó, vhs (apám még használ...), viszont a tv-ben csak rca van/ vagy rgb kompozit + ugye piros-fehér rca hang. Tudnátok olyan átalakítót, ami csinál ilyent? Ugyan is eddig csak olyant találtam, ami fordítva csinálja.
Scart hdmi adapter meg nem szeretnék, az méregdrága.
Tudtommal a fehér és piros a hang, a sárga a kép (kompozit video jel). Van olyan kábel, aminek az egyik fele scart, a másik pedig rca (piros-fehér-sárga), filléres tétel, azzal kéne megpróbálni.
Nekem van is ilyen, nem használom, de sajnos nem tudom teleportálni, hogy kipróbáld.:)
A piros (Red), zöld (Green), kék (Blue) csatlakozóhoz csak a kép tartozik, RGB, ezt tudom, ezek mellett van még egy fehér-piros a hangnak.
Lényeg az hogy ezeknek az átalakítóknak a vége, olyan hogy a scartba nem bele lehet dugni, hanem ezt lehet scartba bele dugni. Vagyis nekem kéne egy scart anya-anya toldó. Az működne?
Ilyenre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!