Milyen ingyenes hangvágó alkalmazást ismertek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Több külön hangfájlból szeretnék egy teljes dalt összevágni, viszont eddig nem találtam olyan vágóprogramot amivel ezt meg tudom valósítani. Jó lenne ha lenne olyan része is az alkalmazásnak ahol egyesíteni is tudom a hangfájlokat, hogy együtt szóljon. A válaszokat előre is köszönöm :)

2020. ápr. 25. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Audacity.
2020. ápr. 25. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
"Több külön hangfájlból szeretnék egy teljes dalt összevágni" Audacityvel, na arra kíváncsi vagyok.
2020. ápr. 25. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Egy próbát megér. Én ezzel vágtam össze több különböző mp3 file-ból egy véglegest. Többször is csináltam ilyet, bár az nem csak zene volt, szöveg is (rádióműsor).

2020. ápr. 25. 22:36
 4/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
66%

# 2

Mi ebben a hihetetlen, az Audacity egyik "szakterülete" a vágás és még sok minden.

Nyilván nem közvetlenül a fájlokat kell egyesíteni, hanem előbb megnyitni a programban egymás alatt, utána lehet velük dolgozni.

2020. ápr. 26. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

# 4

Ez igaz. Viszont a kérdésből az szűrhető le, hogy "dalt" akar készíteni a kérdező.

2020. ápr. 26. 15:21
 6/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
66%

"...egyesíteni is tudom a hangfájlokat, hogy együtt szóljon."

Ha az a cél, hogy párhuzamosan, együtt szóljanak, ezáltal keverni lehessen a hangsávokat, az is megoldható, ha jól emlékszem.

Több sávot kell aktiválni egyszerre, szükség esetén időben eltolni, hogy szinkronba kerüljön.

Mivel eléggé univerzális tudású program, inkább az lenne a furcsa, ha ilyen alap dolgokat nem tudna.

2020. ápr. 26. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Reaperrel könnyebb lenne. Nem ingyenes, de ha nem híreszteled, hogy nem fizetted ki a húszezer forintnyi árát, meg hogy egyáltalán Reaperrel csináltad, akkor törés nélkül megy rajta minden, összesen egy nagscreen fogad naponta egyszer, és meg kell várd a visszaszámlálást, meg van, hogy bele kell kattints, hogy egyáltalán elkezdje. Van neki totálisan ingyenes változata is, az 1-es verzió előtti utolsó lesz a legmagasabb ingyenes verziószám. Az azért nem véletlenül ingyenes, de lehet használni, nem annyira gáz.
2020. ápr. 26. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak érdeklődnék, ha egyszer segítene az ember, akkor mi a jó .....ért kell lepontozni? Valaki ebben éli ki magát?
2020. ápr. 27. 20:12
 9/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

"Valaki ebben éli ki magát?"

Igen, sajnos vannak itt ilyenek, ráadásul az ő szintjén elég rámutatni valamelyik írása butaságára, hogy utána bosszúért lihegve mínuszoljon.

Ennek az oldalnak rákfenéje ez a rohadt minősítési rendszer, ami főleg arra jó, hogy elvegye az ember kedvét a tapasztalatok megosztásától, amikor rosszindulatúan visszaélnek egyesek.

Ezért is léptem innen már a kezdeteknél, amikor indult az oldal, meg a borzasztó alacsony színvonal miatt. Évekig vissza se néztem, csak jobb híján kezdtem látogatni ismét.

2020. ápr. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!