Ezt a Laptopot megérheti megvásárolni eBay-ről? (2 TB SDD,16 RAM GB) (linkkel)

Figyelt kérdés

[link]

szeretnék egy nagyon jó laptopot, max 250.000 ft-ért, és ez annak tűnik, sok tárhellyel, még játékokkal is kompatibilis legyen. Szerintetek megérheti megvenni?

Azt látom, hogy a 2 TB SDD-hez szép felárat kérnek, lehet, hogy ennyi tárhely már túlzás?

2020. ápr. 21. 11:36
 1/10 A kérdező kommentje:
(Ha esetleg valakinek lenne jobb ötlete, hogy inkább mit vegyek és miért, akkor szívesen várom a linket, köszi)
2020. ápr. 21. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy refurbished (újracsomagolt) laptop. Tehát lehet imádkozni, hogy valóban ne legyen semmi baja. A gpu Intel HD Graphics 5500. Na ez nem az a kategória amin minden fut reccenésmentesen. Bár Te tudod mik az elvárásaid.

Én inkább vennék valamit itthon abból a 250-ből újonnan visszakövethető garanciával.

2020. ápr. 21. 11:50
 3/10 anonim válasza:
53%
Szerintem nem éri meg, mivel csak az Intel HD Graphics 5500 videókártya van, másik dolog pedig, hogy a felbontás 1366 x 768. Ez attól függ mire szeretnéd használni. Játékra semmikép sem ajánlatos. Inkább legyen kisebb az SSD, például 256 vagy 500-as, és a felbontás is minimum 1920 x 1080, vagyis FULL HD kell legyen.
2020. ápr. 21. 11:56
 4/10 szántóvető ***** válasza:
100%

ennek egyetlen porcikája sem gaming kategóriás.a hirdetés nyilvánvalóan megtévesztés,akár feljelentést is lehetne tenni.

"szeretnék egy nagyon jó laptopot, max 250.000 ft-ért, és ez annak tűnik"-250 dodót kérnek érte.ennyit azért nem romlott a forint.

[link]

2020. ápr. 21. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem éri meg, mert ezt itthon 90ért megkapod és a vámoltatásért sem kell fizetned

[link]

Átveri a vevőit azzal, hogy gamernek nevez egy üzleti laptopot, amiben nincs dedikált vga.

Amúgy igaz, hogy amit linkeltem, abban sokkal erősebb a videkártya, de a jelenlegi játékokhoz az is kevés.

2020. ápr. 21. 15:17
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, linkeket! ezek szerint nagyon sötetben tapogatozók, meg gondolkodok, de 8 GB RAM egyebkent eleg lehet egy gaming laptophoz ha a videókártyája megfelelő? Lemondanek egy kis minősegről ha garantált lenne az, hogy nem fagy le
2020. ápr. 21. 22:38
 7/10 szántóvető ***** válasza:
fogjuk rá hogy elég.de bármikor meg tudod duplázni a későbbiekben.ez jóval erősebb kártyával van: [link]
2020. ápr. 21. 22:52
 8/10 A kérdező kommentje:
#7, nem vagyok sajnos otthon a memóriaduplazasban, ezt otthon magam is megtudnám csinálni? Vagy mindenkeppen egy laptopszerviz? (bár attól felek hogy alaposan megkernek az árát)
2020. ápr. 22. 06:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent köszi a linkeket, bár erről a laptop márkáról meg nem is hallottam (MSI)
2020. ápr. 22. 06:46
 10/10 szántóvető ***** válasza:
azért mert inkább gamer kategóriás termékeket gyárt tehát olcsó belépőszintű laptopokat nem fogsz találni náluk.a ram bővítést jobb ha szervizre bízod.egy fél órás művelet nem drága,inkább a 8giga ram kerül sokba.
2020. ápr. 22. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!