Miért nem tudok továbbhaladni a Star stable nevű játékban?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy vannak 22.szinten levő játékosok. Rider vagyok, majdnem mindenhol max a hírnevem, de nem tudok továbbhaladni a 20.szinttől. A fő történetből ott járok, hogy megmentettem Anne-t, a lélelklovasokkal voltam azon a lovagláson a Goldenhill völgyben, és Catherine emlékeit is (úgy vélem) teljesítettem, mert a 2.fordulóval is vègeztem (Epona, Dínó stb).
Ennyi lenne a főtörténet jelenleg?
De akkor mások hogy járnak már a 22.szinten én meg miért vagyok csak még 20.szintű?
2020. ápr. 20. 07:06
1/2 anonim válasza:
Erre az az egy válasz létezik, hogy azért, mert ők régóta játszanak. Barátnőm 2013 óta játszik és kB 1 hónapja lett 22-es szintű. Én 2016 óta játszok és én is csak 20as szintű vagyok. Szívás, de ez van. Sok az ilyen ideiglenes küldetés amiket ők minden évben negcsináltak, így mindig haladtak egy kicsit.
2/2 A kérdező kommentje:
Oh, értem. :(
Köszönöm a választ.
2020. ápr. 22. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!