Ehez a TV-hez milyen Wifi adaptert vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy LG 47LW5500-as tv-m és szeretném csatlakoztatni a wifire (van adapter támogatás), csak nem tudom milyen adapter való ehez a tv-hez. Láttam hozzá valami Hyundai márkájút, de nem tudom hogy azt támogatja-e.2020. ápr. 18. 21:02
1/2 Szervizmérnök úr válasza:
Mindegyik TV csak a saját típusát támogatja, amelyiknél így oldották meg. Például Panasonic plazmánál is volt ilyen.
Tehát pontosan az LG adott típusához való, gyárilag ajánlott LG eszközt kell keresni.
Kezelési utasítást is célszerű átnézni.
2/2 P.O.C. válasza:
Csak egy tippet mondok, amivel pénz spórolhatsz meg. Általában ezek a TV -hez való USB Wi-Fi -k elég drágák, ahhoz képest hogy gyakorlatilag ugyan az van bennük mint a 2 ezer körül kapható PC -hez való adaterek.
Ha van egy felesleges Wi-Fi routered valahol, azt általában be lehet úgy állítani hogy kliensként viselkedjen, majd egyszerűen összekötöd LAN kábelen keresztül a TV -vel, és mehet is a műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!