Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miert (es meddig) állt le az...

Gretus1233 kérdése:

Miert (es meddig) állt le az Origin?

Figyelt kérdés
alig vartam h jatszak, majd mikor beléptem egy feher kep fogadott :/ mar 4 oraja elvan cseszodve es semmi hir rola

2020. ápr. 14. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Most is semmi, csak a nagy fehérség. De a Chrome sem indult ma 8 órakor, a hálózati kapcsolat nem ment. Mint kiderült, a vírusirtó nem engedte, hogy legyen, mert a Java akart frissitést letölteni. És ki kellett törölni minden előzőt (221,231, 241), hogy le tudja tölteni az újat. Próbáld meg, hátha ez a baj nálad is.
2020. ápr. 14. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan mikor, nem akarok hazudni, de talán olyan 22 óra körül nekem működött az origin.
2020. ápr. 14. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!