Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Átakítási probléma, mit...

Átakítási probléma, mit csináljak ( olvasd el )?

Figyelt kérdés
van a laptopom(VGA csatlakozóval) egy vga kábelt ha veszek egy VGA-RGB kábelt, az nem fog passzolni a tévémhez mert azon RCA bemenet van de ha veszek egy RGB-SCART átakítót az passzolni fog vagyis megy rajta a kép?? lécci ne irjatok olyat hogy vegyek új TV- meg új lepit mert igy csakegy 5.000-10.000 közt meg tudom oldani ja és a hangot hogyan tudom megoldani
2010. júl. 27. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem veszel egy vga - scart átalakítót?

[link]

2010. júl. 27. 12:15
 2/5 A kérdező kommentje:
én is gondolkodtam de nemtudom hogy az jó lesz-e szted?? mert nem akarok pézt kidobni erre
2010. júl. 27. 12:19
 3/5 A kérdező kommentje:
de ez már egy jó út köszi a választ és az oldalt is:)
2010. júl. 27. 12:20
 4/5 Jovanny ***** válasza:
Az a kábel sajna nem hiszem hogy jó, mert ha nincs a laptopon sima analóg video kimenet (az a sárga rca csatis, vagy s-video), akkor csak VGA jelet tudsz kicsalni belőle, azt meg a TV nem eszi meg, hacsak nincs rajta monitor csatlakozó. Átalakítóval meg lehet oldani, de az meg drága. Az a baj, hogy az analóg jel tartalmaz egy szinron jelet, amit a VGA nem ad ki, és az átalakító ezt a jelet hozza létre a TV számára.
2010. júl. 27. 14:46
 5/5 A kérdező kommentje:
igazából ez egy kis MSI Wind U100-as noti, van rajta egy árva VGA kimenet a tévé pedig egy ősi darab 2 Scart 1 RCA de sajna nincs VGA(D-sub)
2010. júl. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!